Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom ver engem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom ver engem?

Figyelt kérdés
Éjjelente gyakran arra ébredek, hogy a barátom csapkod, kiabál. Én sokáig fent vagyok, rosszul alszom, de mióta együtt élünk, már nem alszom többet 4-5 óránál, mert miután elalszik, elkezd álmában beszélni és csapkodni a karjaival. Legutóbb azt mondta: neked ez jár!! Ez lehet, hogy tudatos, csak letagadja? Már foltokkal járok dolgozni, és egyáltalán nem vicces. Nem tudom mit tegyek, ha ébren van is hirtelen felkapja a vizet, de nem ütne meg. Tippek?

2016. jún. 15. 19:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Próbáljon barátod megjegyezni a rémálmai közül!

Legyen papír,írószer az ágy mellett,és amikor felébreszted,írja le az utolsó álmát címszavakban.

Az álmok alapján meg tudom mondani,hogy milyen jellegű félelmek gyötrik.Talán az is segít valamennyit.

2016. jún. 17. 01:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Elkene mennie orvoshoz.. vagy nem tudom.. nalunk is volt ilyen hogy ugy orrba vagott a konyokevel hogy csillagokat lattam.. de a 3ev alatt 2x volt ilyen :)
2016. jún. 22. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!