Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elfelejt engem, ez normális?
"Távkapcsolatban" élünk, egy városban lakunk, de ő kollégista, hétvégente jár haza, péntek késő délután jön, vasárnap este megy.
Nos, a hétköznapokon telefonon, illetve facebookon tartjuk a kapcsolatot.
Tegnap felhívott 5 fele, de nem tudtam felvenni, 15 perc múlva visszahívtam. Kinyomott. Várok, várok, semmi, eltelik egy jó 20 perc(de végig fent volt facebookon), írok neki, hogy keresett? Erre felhívott, hogy igen, csak elfelejtett.
Ma telefonálunk 3 fele, 1 percet beszéltünk, mire közölte, hogy jajj ott egy ember akivel beszélnie kell, várjak egy kicsit. Mondom jó, erre kinyomott. 2 és fél óra telt el azóta, és többször is fent volt facen, szóval írtam neki egy üzenetet, hogy látom ismét megfeledkeztél rólam.
Túlreagálom?
Nyilván ezer meg ezer dolga van, élje is az életét, csak akkor ne mondja nekem, hogy minden percben rám gondol, meg a tipikus maszlag férfi dumát. Nekem nincs perc, mikor megfeledkeznék a páromról. Ha nem tudom hívni, smst írok neki.
Hol a tisztelet?
Személyesen mikor taliztok, beszélj vele,hogy ez így nem frankó.
Engem 1x nyom ki valaki, oké.
Másodikra elküldöm a pitsábakb.
Utána hivogathat....
Ő az, aki inkább "jobban" ragaszkodik, ha szünete van minden nap velem akar lenni, minden nap velem aludni, sülve főve hívogat, tehát mondhatni ő a ragaszkodóbb, miután hosszú időt töltünk együtt.
Facen is ő ír rám jószerivel, tehát nem én keresem többet, mostanában kapott rá erre, hogy nem ír vissza, nem hív.
A tisztelet, megbecsülés hiánya fedezhető fel itt is.
Minden és mindenki fontosabb mint te.
Ne engedd magad alárendelni! Ez így nem kapcsolat.
Aki szereti a másikat az figyel rá, közvetett ls közvetlen formában is!
Alapjáraton én is megkérdezném, csak facen tudod 0/24-ben fent van, más lányokkal köztük az exével beszélget.
AMIKOR ÉN Nála vagyok, az Exét rögtön vissza tudja hívni.
Régen volt, hogy napokig nem keresett magától, 2 hétig elfelejtett(jó régen volt), mindig mindent elnéztem. :(
Mit kötekedtek a Kérdezővel? :O
Kinyomkodja a telefont a srác, nincs miről beszélni, ez egy gyökér.
1. Szakadjatok már le a face-ről, nem érdekel a drámázásotok.
2. Bizony van olyan hogy valakinek sok dolga van és nem tudja visszahívni a másikat. Én pl nem is hívom vissza a barátnőmet olyankor, amikor tudom hogy nincs nyugodt 10 percem, és érdekes módon felnőttek között ez oda vissza működik. Itt egyébként megkérdezném hogy miért is nem a tini párkapcsolatok kategóriában van a kérdés???
Túlreagálod, nem kicsit.
#9 és te is ki szoktad nyomkodni a telefont a nődnek. Bravó :D
Mindegy hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!