Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők! Ez mi lehet, normális ilyenkor?
Pár hónapja vagyok a barátnőmmel, de csak hetente találkozunk és ugy érzem mintha más is lenne a képbe.
Tudok mikor végez a suliba amikor végez mindig velem beszél, mostanság kicsit többet vitázunk de tegnap mindent megbeszéltünk.
De valamiért ezt érzem.
ilyen a kapcsolatunk: (ezt a kérdést még én írtam ki) http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Nézd, én mindig azt szoktam mondani, ne lássuk bele mindenbe a rosszat. De most elolvastam a másik kérdést is, és ez az előbb halnék meg, hogy mással legyek. Te vagy a mindenségem, már sok...
Exem ugyan ez volt, amúgy nem csalt meg, csak elhagyott.
Bízz benne, hogy a hölgyben is van ennyi, és ne légy féltékeny! Ha alakul valami az ellen nem tudsz tenni, ezt majd abból veszed észre, hogy ritkulnak a talik, mert több időt akarna adni a másik félnek.
Rossz ha így ér véget, fájó, de sokkal jobb mint egy megcsalás. Szóval én azt tanácsolom ne görcsölj rá, ne féltékenykedj, szüzek vagytok az elmondásod szerint. Reméljük ő is őszinte volt ezen a téren, így ne félj attól, hogy ágyba bújik akárkivel. Egyikőtöknek se ilyen a mentalitása, ha eddig még tényleg nem éltetek nemi életet. Attól félhetsz, hogy elhagy más miatt, de az meg nem megcsalás, az egy kapcsolatnak a lezárása. Mást választ, aki vagy személyiségileg külsőleg, vagy bármilyen okból jobban vonzza őt, de ez ellen nem lehet mit tenni :)
Köszönöm a szép választ.
Nagyom megnyugtatott !
Szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!