Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szintű eltávolodás normális még egy távkapcsolatban?
Szia! :)
Én is távkapcsolatban vagyok, de abban a fajtában, amikor hosszú hónapokig nem látod a párodat.
Az elején ez normális - szerintem.
Én nagyon szenvedtem, szinte élő zombi voltam az elején, aztán megpróbáltam úgy tenni, mintha nem érdekelne...
De az igazság az, hogy érzed, hogy szereted. Hiába a távolság, és, hogy nem láttam régóta, én még mindig érzem, hogy lángol a szerelem.
Viszont piszkosul nehéz.
És neki is biztos nagyon rossz.
te a fiú vagy a lány vagy?
Mert, ha lány vagy, ne aggódj a barátod miatt, neki is rossz, csak nem mutatja úgy ki. Mondd neki, ha esetleg jól esne, hogy szavakkal is éreztesse. Hidd el, aki szereti a párját, az mindent megtesz érte.
Persze az sem jó, ha a beszélgetések arról szólnak, csak, hogy mennyire rossza másik nélkül... A távkapcsolatban muszáj külön boldogulni. Ez csak az elején nehéz.
Attól, hogy jól érzed magad nélküle, és egy remek baráti társaságban úgy érzed, hirtelen nem is hiányzik, nem jelenti azt, hogy nem szereted.
Ha kérdésed lenne, nyugodtan írj nekem! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!