Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha egy lány akivel lefeküdtem elmondja az anyjának? úgy hogy az anyjábal kb midnen nap találkozunk az utcán
Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 21:27
3/22 A kérdező kommentje:
elvileg én vagyok a hibás mert azt mondja, hogy régimódi vagyok :D és hogy az teljesen normális hogy elmondja az anyjának
2014. nov. 1. 21:31
4/22 RRR válasza:
van aki jóban van az őseivel és nem harapják le ezért a fejét
5/22 anonim válasza:
Én tőlem sose kérdezték, nyilván tudják, hogy már megvolt, de nem is tagadnánk le. L
6/22 A kérdező kommentje:
nem kérdezték tőle elvileg magától mondta el.
2014. nov. 1. 21:36
9/22 anonim válasza:
Nem normális dolog. Elég ciki rád nézve
10/22 anonim válasza:
Bújkálhatsz az anyja elől :DD Én legalábbis ha a barátnőm így konkrétan elmondaná az anyjának hogy szexelünk akkor biztos hogy kellemetlen lenne nekem.. Mivel járunk így gondolhatja hogy nem pirospacsizunk éjszakánként ha átjön, de konkrétan hogy lefekszünk azt nem illik elmondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!