Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított, mert nem tetszettem neki smink nélkül. Normális dolog?
Összejöttem egy sráccal, 2 hónapig együtt voltunk. Tegnap volt az első együtt alvás.
Reggel közölte, hogy látni nem akar többet, és tanuljam meg én is, és a többi nőtársam is, hogy csalás, amit csinálunk, és közben pofátlanul válogatunk, váratjuk őket a szexszel, mintha valami királylányok lennénk, holott a smink mögött csak átlag emberek. Azt mondta, hogy máskor örüljek, ha egyáltalán kellek valakinek. Beközölte azt is, hogy a haverjaival együtt szándékosan tanítják móresre a mai nőket, és talán majd kevesebben lesznek beképzeltek.
Szerintetek normális? Próbálok arra összpontosítani, hogy nem az, de akkor is rettenetesen megalázva érzem magam. Sosem éreztem magam rondának smink nélkül, és egyébként sem sminkelek sokat, csak kevéske pirosítót és szemceruzát használok.
20/L
Hagyjad már, bunkó volt egy ilyen szánalmas dumával. Csak a szexre ment, ennyi. Ha valaki tényleg kedvel akkor kedvel smink nélkül is.
Csak ne legyél olyan lány, aki túl sok sminket rak magára és így nem kiemeli a vonásait hanem megváltoztatja az egész arcát. Na azoknál lehet nagy csalódás vakolat nélkül.
egy srác
"Beközölte azt is, hogy a haverjaival együtt szándékosan tanítják móresre a mai nőket, és talán majd kevesebben lesznek beképzeltek."
Képzelem...
Aztán majd maradnak egymásnak,mert másnak úgyse fognak kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!