Miért ilyen alap dolog a smink manapság?
Az ujsagokon es a mediaban azert szepitik ki az embereket hogy konyebben eladjak a termekeiket. Mindenhol a "tokeletesseget" latva sokan ugy erzik hogy ok rondak, hiaba van agyonszerkesztve egy cimlaplany, ora akarnak hasonlitani, meg ha lehetetlen is.
Szerintem ha valakinek nagyon csunya a bore akkor ertheto hogy bealapozza. A pattanasok, sebek altalaban atmeneti dolgok, es ciki ha valakinek tiszta piros ragyas a feje, ha nem alapozozza be az olyan mintha nem akarna tenni ellene semmit. Viszont a smink szerintem csalas, mert nem a valodi arcot mutatja. En sem hasznalok kulonleges alkalmak kivetelevel sminket, mert ha arra kerulne az alkalom hogy epp nem viselnem akkor sokkal rondabb lennek. Inkabb szokjanak meg az atlagos, semmilyen arcommall minthogy egy allandoan kisminkelt csinossal, ami alatt igazabol egy sokkal rondabb lapul. Szerintem ilyen szempontbol a push-up melltarto is csak latszat. 16/L
Az én környezetem nem ilyen. régen találkoztam már olyan emberrel, aki beszólt valakinek azért, mert nem sminkel.:)
Mondjuk most, hogy gondolkodok rajta, tavaly valaki javasolta, és érdeklődött, miért nem foglalatoskodom evvel, és nehezen értette meg. És én ezt piszkálódásnak vettem.
Ennyi erővel legyen mindenki full bio, semmi dezodor és naná, hogy semmi szőrtelenítés! Mert az természetes...
Jó, értem, álarcról volt szó... Elégedetlenek. Nincs ki meggyőzze őket az igazságról. Meg persze a két végén a gyertyát vagy a szarul fizető, mégis dögnehéz meló szövődményei is kiülnek sokakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!