Csajok! Mi volt a legrosszabb szépészeti dolog (hajvágás/szín, smink, stb) ami történt veletek?
az, hogy a fodrász azt mondta befesti barnára a hajam és narancssárgás vörös lett az eredmény (utálom az ilyen színű hajat)
hazasiettem és befestettem sötétbarnával
Kicsi voltam még, olyan 7éves lehettem... Hátközépig érő(vagy hosszabb O.o), barna, fényes hajam volt. Sosem szerettem összefogni, mindehová lógott rajtam. :D Anyám besokallt, és elvitt fodrászhoz(aki persze vmi bnője volt anyának...). Na hát, az én gyönönyű hajamnak lőttek, úgy néztem ki, mint egy gombafejű kisfiú. Hát gondolhatjátok, hogy folytottam el a könnyeimet... Nem mertem sírni, pedig iszonyatos sz*r érzés volt. Egyetlen dolog, amit a mai napig szépnek(elfogadhatonak) tartok magamon, az a hajam. :/
Már nem engedem, hogy fodrász vágja, akármennyire "mester"... Kabpák be a f*szomat, egy életre meggyűlöltem őket.
17L
Kiskoromban nekem is mindig fiúsra vágták a hajamat, pedig mindig is hosszút akartam. Anyám szerint azért, mert igy praktikusabb volt. Minden hajvágásnál bőgtem.
Amúgy, egyszer házilag akartam szőkiteni, az amúgy is szőke hajamat, és a hajfesték iszonyatosan elkezdte csipni a fejbőrömet. Lemostam félidőnél, erreföl ilyen szövegkiemelő zöld, és sárga szinű lett! Nem kivánom senkinek! Barnára kellett festeni, hogy megmentsük.
A mellig érő hajamból csak 1-2 centit akartam lenyíratni, a fodrász meg vagy 7-8 centit lenyírt belőle, most a vállamig sem ér, tisztára ki vagyok készülve tőle, a barátnőim meg őszintén megmondták,hogy nagyon szar...... Kegyetlen érzés...
Egyszer a kozmetikus arctisztításnál annyira állat módra megnyomkodta az arcom,hogy több helyen lenyúzta a bőröm,ahol tiszta véraláfutásos, varas lett, az alapozóból egy keveset tettem rá, de mégis úgy festett,mintha egy 2 kg-t tettem volna rá... Gondolhatjátok,mikor az egész arcom varas, pattis, és az alapozó ocsmányan néz i rajta, nélküle meg nem hagyhatom, mert undorító... Ha még egy icipicit is teszek az alapozóból,akkor is olyan,mintha rengeteg lenne rajta... De hiába, az is nagyon betesz neki,ami alatta van,vagyis az ótvar bőr... :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!