Csajok! Mi volt a legrosszabb szépészeti dolog (hajvágás/szín, smink, stb) ami történt veletek?
Annyira durva dolog nem történt.
Egyszer egy kozmetikustanonc baromira elrontotta a szemöldökömet, de nem annyira, hogy vállalhatatlan legyen... csak épp nem úgy szedte ki, ahogy kértem, és a szemöldököm vastagságához képest nagyon túlszedettnek tűnt. Kicsit hozzászedtem még otthon.
Másik. Szerettem volna szép hullámos hajat tablóra, erre a fodrász olyan hullámokat csinált, amiben inkább egy '80-as évekből szalasztott, negyvenes matektanárnőre hajaztam. Még szerencse, hogy nem rögtön fotózás előtt volt a haj, hanem előtte való napon, az egész estémet azzal töltöttem, hogy azokat a borzalmas hullámokat kifésüljem a hajamból...
11. vagyok:
kivéve az ált. suli alsós dolgokat, az nálam is megvolt, hogy hosszú hajat szerettem volna, anyukám meg letojta, és ilyen undorító gombára vágatta addig, amíg harmadikban besokalltam. Olyan borzalmas érzés volt nézni a többiek szép hosszú haját... még ha divatos lett volna a rövid hajam, de nem, lenyalt gomba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!