Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha egy lány akivel lefeküdtem elmondja az anyjának? úgy hogy az anyjábal kb midnen nap találkozunk az utcán
Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 21:27
11/22 anonim válasza:
Szerintem normális. Ha még fiatal a csaj, és olyan a viszonya az anyjával, akkor nincs vele semmi gond.
Van, akinek a "legjobb barátnője" az anyukája. Persze van neki másik barátnője, de nem feltétlenül mer neki elmondani mindent, az anyjában meg megbízik.
13/22 anonim válasza:
én lány vagyok anyukámmal kifejezetten jó kapcsolatba vagyok de azt hogy kivel fekszek le és mikor nem lenne bőr a képemen elmondani L
14/22 anonim válasza:
21:54 azért mert ez igazából nem az anyára tartozik hogy kivel és mit csinál a lánya. persze nem mindegy hogy hány éves 16-17 évesen nem kötném már én sem anyám orrára, ha meg attól fiatalabb és lefekszik mással akkor *urva
15/22 anonim válasza:
tanácsot kérni normális vagy azt mondani, hogy lefeküdtem valakivel konkrét nevet én nem is mernék mondani mert onnantól kezdve a fiú és a lány anyja között már hogyismondjam.. te hogy néznél arra aki kurja a lányod?:D nem illik!!
16/22 anonim válasza:
Jol ki*aszott veled a kiscsaj :DD
17/22 anonim válasza:
Nemgáz, az lenne ciki ha az apjával találkoznál naponta. :D
19/22 A kérdező kommentje:
még aztis elmondta hogy análisan szoktuk.. XD
2014. nov. 1. 22:16
20/22 anonim válasza:
Na ha még a részletekre is kitért akkor az már beteges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!