Ez így normális, vagy ez már inkább eltávolodás?
Elkezdődött a fősuli, és a barátomnak is.
A barátom igen elfoglalt, mert suli, munka edzés. Én is sokat vagyok az iskolában.
A barátom nem is érzem, hogy annyira nagyon hiányozna..lehet azért mert elfoglalt vagyok..nem nagyon tudom.
Ugyanakkor meg mostanában sokat álmodom vele.
Beszélni is csak napi 1 órát tudunk.
Ez normális így! Nézd akik együtt élnek sem gondolnak a nap minden percében egymásra, elfoglalják a napi teendők, nem foroghat az agyunk állandóan a szerelmünk körül! Vele álmodsz, ezt szerintem azt jelenti, hogy hiányzik neked. Nyugodj meg, biztosra veszem, h. szereted a barátod:))
37/N
Biztos, hogy szeret :)
És az is biztos, hogy nagyon hiányzom neki hiszen elég sokszor felhív mióta ilyen elfoglaltak vagyunk.
Csak furcsa ez mert ilyen még nem volt
Számomra normális. Meg is zakkannék, ha folyamatosan őt látnám, vele beszélnék. hiányozni erősen nem hiányzik, mert tudom, hogy eljön a pillanat, amikor visszakapom.
Azonban ismerek olyan embert akinek ez eltávolodást jelent. Aki attól zakkan meg ha nincs mellette a párja.
Nem szeretnék olyan lány lenni aki nem tud létezni a barátja nélkül.
Igazából csak hétvégén vagyunk együtt egyenlőre még távkapcsolatban.
Ha kibírjuk ezt az évet utána összeköltözünk ha minden feltétel adott lesz.
A lányom 17éves!
Az ő barátja is egyetemre jár, ez a második éve. 3éve vannak együtt! A nyarat ami időt tudtak együtt töltöttek, voltak együtt nyaralni és sokat találkoztak. Most, h. elkezdődött a suli nagyon ritkán tudnak együtt lenni. A fiú igyekszik őt elkísérni a suliba, mert később vannak az órái. Esténkét is max. csak fél-egy órát vannak együtt, hétvégén többet taliznak. Ettől függetlenül szeretik egymást. 37/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!