Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom elfelejt engem, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elfelejt engem, ez normális?

Figyelt kérdés

"Távkapcsolatban" élünk, egy városban lakunk, de ő kollégista, hétvégente jár haza, péntek késő délután jön, vasárnap este megy.

Nos, a hétköznapokon telefonon, illetve facebookon tartjuk a kapcsolatot.

Tegnap felhívott 5 fele, de nem tudtam felvenni, 15 perc múlva visszahívtam. Kinyomott. Várok, várok, semmi, eltelik egy jó 20 perc(de végig fent volt facebookon), írok neki, hogy keresett? Erre felhívott, hogy igen, csak elfelejtett.

Ma telefonálunk 3 fele, 1 percet beszéltünk, mire közölte, hogy jajj ott egy ember akivel beszélnie kell, várjak egy kicsit. Mondom jó, erre kinyomott. 2 és fél óra telt el azóta, és többször is fent volt facen, szóval írtam neki egy üzenetet, hogy látom ismét megfeledkeztél rólam.

Túlreagálom?

Nyilván ezer meg ezer dolga van, élje is az életét, csak akkor ne mondja nekem, hogy minden percben rám gondol, meg a tipikus maszlag férfi dumát. Nekem nincs perc, mikor megfeledkeznék a páromról. Ha nem tudom hívni, smst írok neki.

2016. ápr. 7. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a zh időszak miatt ilyen szétszórt?

De akármi is legyen, mondd el neki, hogy ez téged bánt, kérdezd meg, mi az oka...stb. Kommunikáció, kommunikáció... És nem neten meg telefonon, hanem személyesen.

2016. ápr. 7. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:

"Mit kötekedtek a Kérdezővel? :O

Kinyomkodja a telefont a srác, nincs miről beszélni, ez egy gyökér."

Nem kötekedem, szeretnék tisztábban látni, mert ellentétes infokat ír egymás után.

Másrészt egy kicsit ellentmondásos történetet olvastunk az egyik oldalról. Nem tudjuk, mi van a másikon, így én nem gyökereznék le látatlanban valakit.

2016. ápr. 7. 21:33
 13/14 anonim ***** válasza:
#10 Amikor nem tudom felvenni, akkor kinyomom. Ezen mi olyan furcsa? Vagy amikor te nem tudod felvenni, akkor is felveszed? Nyugi, ez költői kérdés volt.
2016. ápr. 7. 23:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon tiszteletlen, tudom h nehez de mutasd meg neki h mennyiree fajt ez Neked, ha beszelsz vele ugyis azlesz.h jajj te butus szeretlek bblabla... vagy hasonlo. Inkabb ne keresd, vagy nyomd ki azzal az indokkal h ohh hazaert anyu beszelnem kell vele es felejtsd el visszahivni... eleg fura ahogyan viselkedik....
2016. ápr. 12. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!