Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan akik szakítottak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akik szakítottak a párjával, majd az egyik fél (vagy te vagy ő) már napokon belül mással mutatkozott, volt együtt? Aki ezt csinálta az mi okból?

Figyelt kérdés

Szóval szakítottatok, és vagy te, vagy pedig ő pár nap múlva már mással volt.

Ki járt már így?

Ha te tetted, akkor miért? Mi szükségét érezted? Továbblépés? Vagy féltékennyé akartad tenni? Túl voltál rajta? Vagy csak így akartál túl lenni rajta, hogy inkább mással vagy addig se rá gondolsz?

Olyanok válaszát várom inkább akik a párjuk után rögtön 1 db új emberrel kezdtek el ismerkedni, esetleg azonnal össze is jöttek vele..

Miért ilyen hamar kezdtél el mással ismerkedni?

Nem is szeretted az előző párod?

Hogyan végződött a kapcsolat az újal?

2018. febr. 11. 13:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jó ideje nem működött. Egyszer eljátszotta a bizalmamat. Szakítottunk, de megpróbáltuk újra. Nem volt már az igazi, nem tudtam benne úgy bízni, mint azelőtt.
2018. febr. 13. 20:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a 4 éves kapcsolatom után még az nap ismerkedtem valakivel és pár nap múlva össze is jöttem vele.. én azért tettem ezt mert másképp nem tudtam feldolgozni a szakítást (akkor így gondoltam hogy máskép nem tudom) aztán ahogy lelkileg helyre jöttem vége is lett annak a kapcsolatnak mert hát igazabol csak egy pótlék volt nekem ... ebből az esettből azóta már tanultam ez egy csúnya módszer a felejtéshez.. én ezt vissza is kaptam az élettől valaki mástól akivel együtt voltam ő mellettem hónapokig mással volt aztán vele is maradt miután mi szakítottunk :)
2018. febr. 13. 20:56
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 te vetettel veget a kaapcsolatnak?
2018. febr. 13. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!