Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan, aki kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki kapcsolat elején nem szeret sülve-főve együtt lenni az új párjával? Inkább heti 2-3-szor?

Figyelt kérdés
Ti szeretitek az ilyen “szenvedélymentes”, higgattabb, lassú víz partot mos randizgatást?

2019. jan. 4. 16:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Van. De az olyan később sem lesz sülve-főve együtt a másikkal, mert nem az az igénye.
2019. jan. 4. 17:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem ez kevés. Aki ennyit igényel, azzal hogy fogunk összeköltözni? Hiányzom neki egyáltalán? Nekem is vannak más dolgaim, egyetem, munka, barátok, de ez így is kevés.
2019. jan. 4. 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom miért zárja ez ki az összeköltözést. Mi is összeköltöztünk, van hová elvonulnunk, amior egyedül akarunk lenni és attól még, hogy együtt élünk, nem vagyunk állandóan egymás hátsójában és megvannak a külön dolgaink is. Egyébként viszont a legjobb, ha olyan embert keresel magad mellé, akinek megegyeznek ezen a téren az igényei a tiéddel, sok frusztrációt megspórolsz magadnak is, illetve annak is, akinek az állandó kapcsolattartás/együtt levés túl sok.
2019. jan. 4. 18:09
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 Csak az a baj, hogy eddig mindig vagy túl sokat akart valaki velem lenni, vagy túl keveset😀Sosem találok olyat, aki kb pont annyit, mint én.
2019. jan. 4. 18:10
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
Ne keseredj el, még simán megtalálhatod azt, akivel egyeztek ezen a téren :) Nekem is a férjem az első olyan ember az életemben, akivel ez megvan, korábban mindenki túl sok volt.
2019. jan. 4. 18:30
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Nincs semmi dolgod? Tanulás, hobbi, sport, barátok, család?
2019. jan. 4. 19:43
 17/17 A kérdező kommentje:
#16 Írtam, hogy van. De én úgy nem kezdek kapcsolatba, ha mindig minden fontosabb nála. Vagy nálam. Egy jó kapcsolat ott kezdődik, hogy oda-vissza vagyunk egymásért.
2019. jan. 4. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!