Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A napokban lesz két hónapja, hogy együtt vagyunk a barátnőmmel és karácsony is közeleg. Lepjem meg ajándékkal? F/21
"s ő még idáig nem viszonozta ezt a kis figyelmességet. "
Szóval, ha ő nem vesz neked semmit "viszonzás" képpen, akkor nem is szeret téged ezek szerint?
Karácsonykor illik megajándékozni egymást.
Ja, és két hónap? Úristen, ne már, hogy komolyan még azt is meg akarnád ünnepelni? Minden havi fordulóra tervezel valamit, úgy őszintén?
Egyáltalán szereti a csokit? És miért nem közölted vele, ha a reakciója téged zavart?
Könyörgöm, ez a felnőtt kapcsolatok kategóriàja, nem a kisgyermek rész.
Én gyűrűt kaptam tőle, pedig csak 3 hónapja voltunk együtt, igaz én akkor 30 voltam, nem 15.
Igen, szokàs ajàndékot adni.
@6 + flegmán fogadta az kedvenc csokiját tőled = te vagy a szamár, amíg nincs ló.
Én ajándék helyett azon gondolkoznék, hogy van-e értelme a kapcsolatnak (már ha az egyáltalán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!