Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti együtt lennétek egy ilyen pasival?
Nem. Kb.ilyen pasim lett volna egyszer.
egy nagyon jólelkű , kedves srác volt, de mikor kinyitotta a száját...de nem csak emiatt , hanem mert alacsony is volt , plusz mint pasi semennyire nem vonzott.
Azért mert azt írod szőrös,nem igazán jóképů,az nem azt jelenti,hogy más sem képes helyesnek látni. A tüneményes stílusa sokat dobhat a kisugárzásához.Hagyjâtok abba ezeket a felszínes kérdések írogatását!
Senki nem tudja kellene -e,de esélye ugyan akkora van rá,mint az átlagnak.Ha a vak ,és fél lábú,fél kezű talál társat,akkor az ilyen pasinak is van esélye.
Nem,mer alacsony,igenytelen( szor,fog,ronda,kepzetlen). Rengeteget koltok fogorvosra,szortelenitek rendszeresen,stb.
N
Soha nem értettem ezt az idióta biztonság dolgot.. miért ereznem magam biztonságban csak azért mert egy férfi mellettem van... ugyan mitol védené meg amikor ez egy bolygó. Mitol kellene a nőt biztonságban tartani .
170 cm nem alacsony én is annyi vagyok , nem szeretem ha az illető akivel együtt vagyok sokkal magasabb nalam. Viszont az engem a szőrős hát és szőrös mellkas nagyon zavarna. Nem szeretem a sok szőtt. Hiába “tünemény “ ha nem néz ki jól és szőrös mint Csubakka akkor hogy vonzódnak hozza szexuálisan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!