Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti együtt lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti együtt lennétek egy ilyen pasival?

Figyelt kérdés
26 évesen most csinálja a jogsit, 3 szakmája van, tudnátok, hogy biztonságban vagytok mellette, szeretne titeket, viszont elég alacsony, 170 cm és nem igazán jóképű, szőrős a mellkasa/háta és van örökölt fogproblémája. Viszont természetileg egy tünemény, és jó életetek lenne mellette. Ti bevállalnátok?
2019. jan. 23. 09:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem értem mi gond van abban ha egy férfi mellkasa szőrös? Nekem is szőrös, de nem annyira hogy gusztustalan legyen, gondolom szegény srác is alap szőrzettel rendelkezik. A természetes férfi szőrzettel ne legyen már bajotok ti tökéletes nők! Sőt, nekem az arcom is szőrös, tessék lepontozni, ahhoz talán még értetek....

30/F

2019. jan. 23. 11:05
 12/21 anonim ***** válasza:
Az ám, szerelempázsit :D
2019. jan. 23. 11:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Látatlanban nem tudom. A 170 centi még jó lenne, a jóképű az relatív, a fogproblémába sok minden belefér.
2019. jan. 23. 12:22
 14/21 anonim ***** válasza:

Mivel én ennél magasabb lány vagyok, ezért nem hiszem, hogy találnánk, de ha alacsonyabb lennék, nem zavarna a 170 centije.

Fogproblémákra van megoldás a mai világban.

A párom szőrös mellkasát imádom! Számomra ettől lesz még férfiasabb.

Ezt neked kell eldöntened amúgy, ha mi azt irjuk, hogy együtt lennénk, attól nem biztos, hogy te tudnál.

2019. jan. 23. 12:23
 15/21 anonim ***** válasza:
#11 nem tehetek róla de engem taszít a szor ha sok van . Utalok hozza érni
2019. jan. 23. 12:23
 16/21 anonim ***** válasza:

#15! Rajtam csak pont annyi szőr van amitől férfinak érzem magam. Mellkas, láb, kar és a szakáll, de a szakáll sem divatból. Már fiatalon borostás volt az arcom, mert nekem úgy tetszett, pár éve meg ápolt rövid szakáll, bajusz. Akinek tetszik tetszik, ha nem az sem gond. :)

Nyilván ha undorodik tőlem egy nő, nem a szőreim miatt van.

2019. jan. 23. 14:11
 17/21 anonim ***** válasza:

Tipikus női észjárás...

Nem értem, mi olyan nagy probléma azon, ha egy pasas nem túl magas?

És akkor még a nők akadnak ki azon, ha egy pasas nem akar járni egy túlsúlyos nővel! Tudjátok... lefogyni lehet, de nőni nem, az genetika és felnőtt korban már semmit nem tudsz vele tenni...

2019. jan. 23. 15:16
 18/21 A kérdező kommentje:
Igazából a magasságával és a szőrzettel nincs bajom, ink a foga. Elég sárgák, úgy örökölte és azzal jön, egyenlőre nincs pénze megcsináltatni.
2019. jan. 23. 15:26
 19/21 anonim ***** válasza:

#18: Sárgaságra lehet fehérítő fogkrémet venni, de a fogorvos elég drága. Pl. egy híd simán benne van több, mint százezer forintba is.

Most mutogatni akarod a srácot, hogy ekkora gond a fogsora?

2019. jan. 23. 16:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam, hogy ha borotvál a pasi, az meg homi, most akkor mi van?
2019. jan. 25. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!