Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti együtt lennétek egy ilyen pasival?
Nem értem mi gond van abban ha egy férfi mellkasa szőrös? Nekem is szőrös, de nem annyira hogy gusztustalan legyen, gondolom szegény srác is alap szőrzettel rendelkezik. A természetes férfi szőrzettel ne legyen már bajotok ti tökéletes nők! Sőt, nekem az arcom is szőrös, tessék lepontozni, ahhoz talán még értetek....
30/F
Mivel én ennél magasabb lány vagyok, ezért nem hiszem, hogy találnánk, de ha alacsonyabb lennék, nem zavarna a 170 centije.
Fogproblémákra van megoldás a mai világban.
A párom szőrös mellkasát imádom! Számomra ettől lesz még férfiasabb.
Ezt neked kell eldöntened amúgy, ha mi azt irjuk, hogy együtt lennénk, attól nem biztos, hogy te tudnál.
#15! Rajtam csak pont annyi szőr van amitől férfinak érzem magam. Mellkas, láb, kar és a szakáll, de a szakáll sem divatból. Már fiatalon borostás volt az arcom, mert nekem úgy tetszett, pár éve meg ápolt rövid szakáll, bajusz. Akinek tetszik tetszik, ha nem az sem gond. :)
Nyilván ha undorodik tőlem egy nő, nem a szőreim miatt van.
Tipikus női észjárás...
Nem értem, mi olyan nagy probléma azon, ha egy pasas nem túl magas?
És akkor még a nők akadnak ki azon, ha egy pasas nem akar járni egy túlsúlyos nővel! Tudjátok... lefogyni lehet, de nőni nem, az genetika és felnőtt korban már semmit nem tudsz vele tenni...
#18: Sárgaságra lehet fehérítő fogkrémet venni, de a fogorvos elég drága. Pl. egy híd simán benne van több, mint százezer forintba is.
Most mutogatni akarod a srácot, hogy ekkora gond a fogsora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!