Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek másként, ha újra 23 évesek lennétek?
Figyelt kérdés
Kapcsolatban lennétek, vagy inkább szinglik?2019. aug. 16. 12:56
11/17 anonim válasza:
23 évesen már régebb óta szeretnék nem szűz lenni, arra ment rá az első kapcsolatom 21 évesen, hogy túl gyorsan akartam bepótolni mindazt, amiről úgy éreztem, hogy lemaradtam. Végül valamennyire sikerült, mert eddig összesen 7 partnerem volt. Úgy néz ki, hogy most egy darabig nem is lesz több, mert végre van egy működő kapcsolatom. Viszont ha most elölről kellene kezdeni mindent, akkor szerintem azt az időszakot is jobban tudnám élvezni, amikor szabadon lehetett csinálni bármit, csak hát az ember akkor is arra vágyott, ami épp nem volt, vagyis éppen tartós kapcsolatra.
23/L
12/17 anonim válasza:
Nem mentem volna férjhez...pláne szerelem nélkül
13/17 anonim válasza:
Azonnal elhagynám a párom, az esküvőnket lefújnám. Onnantól egyedül.
14/17 anonim válasza:
23 évesen. Pont akkor mentem fősulira 4 évvel később diplomáztam, semmit nem bántam meg.
Akkor se voltam kapcsolatban és most sem vagyok.
Ez a rész engem nem érdekel.
15/17 anonim válasza:
Megkeresném a jelenlegi páromat. 40 évesen találtuk meg egymást.
16/17 anonim válasza:
Várnék a mostani páromra, aki akkor még csak 14 éves volt.
17/17 anonim válasza:
Ma van a 23. szülinapom! Örökre bánni fogom, hogy az egyetemi éveim ilyen rémesek voltak...mindenhol szülnek, férjhez mennek körülöttem, én viszont először és utoljára 19 évesen csókolóztam. :( elképzelni sem tudom az intimitást. Bár így hiányozni nem tud és nem is motivál. Pedig szerettem volna fiatalon, boldog anya lenni. De azt hiszem, amilyen naiv vagyok, jobban teszem, ha várok ezzel az egésszel. Sem másban nem akarok csalódni, sem másnak nem akarok csalódást okozni. Ja és nem vagyok jó csaj, emiatt nem sok önbizalmam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!