Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok szingli anyukával, ha külsőleg tetszik?
Igaz én nő vagyok, de fordított helyzetben nem jönnék össze egy szingli apukával. Magam sem akarok gyereket soha, nem hogy még másét. De ha akarnék, akkor is sajátot és nem neveltet.
A leírásod alapján nem úgy tűnik, hogy te szívesen összejönnél ezzel a nővel, szóval én azt javaslom ne is tedd, mert úgyis ki fog ütközni a későbbiekben.
A leírásod alapján a gyereket nem tudod elfogadni. Ez természetes, nincs benne semmi rossz. De ebben az esetben zárd ezt a dolgot rövidre, mert a gyerek benne van a csomagban. Kétéves, állandó figyelmet, gondoskodást igényel, egy normális programotok nem lenne. Engedd el.
N
7 De mondom, mivel soha nem akarok és nem is lesz gyerekem. Azt semmiképp nem fogja hozni az élet, hogy én terhes legyek és szüljek, ebben egészen biztos lehetsz.
Szerencsére a férjem is hasonlóan gondolkodik, úgyhogy mellőzzük a sallangokat, értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!