Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok szingli anyukával, ha külsőleg tetszik?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem vele egy bulin, jó fej volt, de később kiderült hogy van egy 2 éves fia. 28 évesen még nincs kedvem más gyerekét nevelni meg pénzelni... a csaj is ennyi idős.2023. okt. 31. 13:49
21/31 anonim válasza:
Én befejeztem a további értekezést erről. Elnezest,ha valakit megbántottam ezzel kapcsolatban.
22/31 anonim válasza:
Engem nem bántottál meg, szimplán herótom van attól, mikor valaki az abszolút magánéleti dolgaimba szólogat be és tesz gúnyos megjegyzéseket, ráadásul teszi mindezt kéretlenül és kereken nulla információval.
23/31 anonim válasza:
Igen, igazad van. Nem is kellett volna ebbe belemenni, megjegyzést tenni.
24/31 anonim válasza:
Ebben legalább egyetértünk. :)
25/31 anonim válasza:
Az az igazság másban is egyet érthetnenk, de már nem szeretném kifejteni. ( ezek után ) Szándékosan nem akartam válaszolni. Illetve amiben meg nem, vagy kevésbé, azt úgysem hinne el senki, nekem lenne ( még) kellemetlenebb.
26/31 anonim válasza:
Megint sikerült eltérni az eredeti kérdéstől...
27/31 anonim válasza:
7-es, ez a soha ne mondd, hogy soha egy ugyanolyan bullshit, mint a "mindenki megtalálja a párját, csak ki kell várni".
Az emberek alapvetően nem változnak, és rengetegen maradnak saját család nélkül annak ellenére is, hogy nagyon szeretnének egyet. Szóval erről ennyit.
28/31 anonim válasza:
Köszönöm a felvilágosítást, mint mondtam én erről befejeztem a társalgást. További szép napot!
30/31 anonim válasza:
Miert gondolod hogy te kéne neveld es pénzeld a gyereket ?
Van annak apja!
Nem apukát keres a nő gondolom
Nem a legélesebb kés vagy a fiókban !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!