Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok szingli anyukával,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok szingli anyukával, ha külsőleg tetszik?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem vele egy bulin, jó fej volt, de később kiderült hogy van egy 2 éves fia. 28 évesen még nincs kedvem más gyerekét nevelni meg pénzelni... a csaj is ennyi idős.
2023. okt. 31. 13:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Igen, ha nem akarna még egy gyereket.
2023. okt. 31. 19:39
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

11, na én ilyet se hallottam még férfitól 😀

Akikkel tavaly ismerkedtem, mind akartak még 😀

3as voltam.

2023. okt. 31. 19:51
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok.

Én sem akarok soha gyereket, se másét.

33/F

Javítom a statisztikád.

2023. okt. 31. 19:56
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szívesen, de Neked nagyon nem ajánlom!

F.

2023. okt. 31. 20:55
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia 3-as!😉

Én sem akarok, de szívesen...

2023. okt. 31. 20:57
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a te dolgod. Általában azok nem szülnek akik azt hiszik utána már mindenrol le kell mondani illetve nem tudnak Ferrari babakocsit venni és magán suliba járatni a gyereküket. Jó ez megint gúnyos volt, viszont azt tartom, hogy akik amiatt nem szülnek mert utána juj nem lesz idő utazgatni v ide- oda menni az nettó hülyeség. Mondjuk valakinek olyan hivatása van amit nem szeretne feladni meg pár hónapra sem. Mindegy tényleg nem az én dolgom. Nekem nem faj egyáltalán. Viszont fura, hogy mostanában itt egyre több ilyen hsz van, hogy soha, inkább arra kaptam fel a fejem.
2023. okt. 31. 21:54
 17/31 anonim ***** válasza:
Bocs, benézted.
2023. okt. 31. 21:56
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

És pontosan ki vagy te, hogy megmond a másiknak mi a hülyeség és mi nem? Nem te és a te véleményed az etalon, remélem azért ez megvan. Látszik, hogy fogalmad sincs sokan miért nem akarnak gyereket, de okoskodni azt kiválóan tudsz.

Nem hit kérdéséről van szó, az egyszerű tény, hogy egy gyerek mellett sokkal kevesebb ideje marad az embernek saját magára, minden sokkal körülményesebb megszervezni, jó ideig nincs semmiféle jövés-menés, a spontaneitás ugrott és a korábbi életének is búcsút inthet. Lehet ezt tagadni, éppen csak totálisan fölösleges, bőségesen elég szétnézni a baráti/ismerősi körben meg elolvasni néhány szülő véleményét különböző felületeken.

Egy gyerek óriási felelősség, rengeteg lemondás, rengeteg stressz és idegeskedés. Nem mindenki vágyik erre és ezzel nincs is semmi baj. Engedtessék már meg, hogy mindenki úgy élje az életét, ahogy neki jó és ne úgy, ahogy vadidegenek szerint lenne helyes vagy jó!

2023. okt. 31. 22:02
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem védtem, leírtam a véleményem, ahhoz tán nem csak neked van jogod.

És ha azért nem akar valaki gyereket, mert rengeteg lemondással jár és nem akarja feladni az addigi életét? Ez tény, gyerekkel az egész életed átalakul, ő lesz a középpontban, a te vágyaid és igényeid jó időre háttérbe szorulnak. Ezt maguk a gyerekes ismerőseim is lazán elismerik. Arról nem beszélve, hogy a 90%-uk konstans panaszkodik mekkora szívás a gyereknevelés és még őket is totál padlóra küldi, pedig mindig is akartak. Na most képzeld már el, akinek egyetlen porcikája sem vágyik rá (totálisan mindegy milyen okból kifolyólag, magánügy)….

Azért olvasni egyre többször, mert egyre többen vállalják fel nyíltan, hogy nem akarnak gyereket. És?

2023. okt. 31. 22:07
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Már hogyne ítélted volna el? Nézz már rá a 16-17es válaszodra. Süt belőle a megvetés és az ítélkezés, mert ugye roppant mód fontos volt mindenáron beszólni a másik kommentelőnek, aki leírta h soha nem fog szülni.
2023. okt. 31. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!