Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szívás az, ha az exed pont az utánad lévővel házasodik össze, míg te meg egyedül, szingli vagy?
Figyelt kérdés
2023. dec. 27. 19:33
1/8 anonim válasza:
Mindegyik exemmel ez történt. :D en voltam a házasság hozó, egy idoben viccelődtem is ezzel, hogy ha valaki meg akarja talalni a házastársát, akkor elobb velem kell jarnia egy kicsit. :D nem volt kellemes erzes, de hat ez van. Azota en is megtalaltam a házastársam.
3/8 anonim válasza:
En mondjuk nem akarok hazasodni, es randizok barkivel?
4/8 anonim válasza:
Az exeimmel nem én szívok hanem a màsik..
5/8 anonim válasza:
Azzal házasodik akivel akar, örülök hogy megtalálta a boldogságot. Itt kedves kérdező nem az a bibi, hogy az exed megtalálta a másik felét, hanem hogy te egyedül vagy. Inkább utóbbin változtass.
6/8 anonim válasza:
Ilyenkor már nem kellene a másikkal foglalkozni.
7/8 anonim válasza:
Én vagyok a kabala csaj. Aki velem összejön az utánam boldog párkapcsolatot kap, akivel összeházasodik, stb.
Az első exem már rég megházasodott, a másodikkal nem tudom mi van, a harmadiknak élettársa van, akivel havonta járnak nyaralni, a negyediknek meg modell barátnője van. De volt egy pasi akivel randiztam, az meg hozzáköltözött egy milliomos csajhoz utánam, egy másik meg rá félévre megházasodott, és nemrég gyereke is született.
8/8 anonim válasza:
Én is ilyen kabala csaj vagyok. Több eset után, úgy, hogy én továbbra is egyedül vagyok, azért elég szívás. Mármint örülök neki, hogy ők jól vannak, jó emberek, megérdemlik, remélem, tartós lesz a boldogságuk. Csak nekem is jó lenne, ha..., de nem, szerintem a következő pasival is majd ez lesz 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!