Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha ocsmány férfiként jobb egyedül mint egy ocsmány nővel? 30F
Figyelt kérdés
Sokan nem értik miért vagyok mindig egyedül...persze lett volna lehetőségem az életem során ocsmány nőkkel összejönni, de ha semmilyen szinten, sem külsőleg, sem belsőleg nem vonz az illető, mi értelme pusztán a társadalmi elvárások miatt? Akik dicsekednek azzal hogy nekik bezzeg van barátnőjük meg feleségük, köztük is van jó pár akiknek megnézem a nőjét és úgy vagyok vele nekem sose kellene. Persze vannak olyanok akiknek szép nője van, de azok vagy jóképűek vagy nagyon gazdagok, én meg egyik sem vagyok.2023. nov. 5. 18:34
3/9 anonim válasza:
Nem baj. még a szép csajokkal se jövök össze sokszor
4/9 anonim válasza:
Simán. Én csóró vagyok, én sem kellek senkinek és nem pattogok miatta.
5/9 anonim válasza:
Társadalmi elvárás semmi más!..
Ha lenne párod, mindenki azzal nyaggatna hogy miért nem házasodsz meg? A megházasodnál, akkor azzal hogy mikor lesz gyerek? Nem akartok gyereket??? Ha pedig vállaltok gyereket, egy kisebb szünet után jönnének hogy Unoka?? Mikor lesz unoka??
Ennek soha nincs vége...
6/9 anonim válasza:
Kérdező, ki szerint baj ez? Szerintem biztos nem.
7/9 anonim válasza:
Nekem is halál mindegy, hogyan sajnáltatod magad.
8/9 anonim válasza:
Ez teljesen rendben van. Ahogy az is rendben van ha egy szép nő választja a magányt. A legjobb az lenne, ha mindenki szabadságát tiszteletben tartaná a társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!