Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül lévő férfiként miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül lévő férfiként miért nehéz párt találni?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 16. 01:06
1 2
 1/15 anonim válasza:
Nem úgy a legkönnyebb?
2023. ápr. 16. 01:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs reális önkép, túl nagyok az elvárások és nem hajlandó adni, hanem csak kapni akar.
2023. ápr. 16. 01:12
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Hányan akarsz rányomulni, ha nem egyedül?
2023. ápr. 16. 01:25
 4/15 anonim válasza:
66%
A nők 90%-a átlagon alulinak tekinti a férfiak 80%-át.
2023. ápr. 16. 04:32
 5/15 anonim ***** válasza:
73%

Nem nehéz, csak neked nem sikerül. Az nem ugyanaz.

Az én pasi ismerőseim többsége aki szingli és rinyál a szinglisége miatt okkal szingli.

2023. ápr. 16. 06:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazért, amiért egyedül élő nőként. Ha nem valamilyen mozgalmas munkakörben dolgozol, akkor nem nagyon van alkalmad ismekedni, az internetes társkereső alkalmazások meg kiábrándítóan felszínesek.

Abban is van igazság, hogy sok nő jól elvan egyedül, nem akarnak kompromisszumokat sem a külső, sem a belső tekintetében.

2023. ápr. 16. 07:04
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nőként is nehéz.

Olyan munkám van ahol a ferfiak vannak többségben.

Akik szinglik jól elvannak.

Akik nősek, baratnősek, na ők nyomulnának :(

2023. ápr. 16. 08:38
 8/15 anonim ***** válasza:
41%
Mert a nők jelentős része nem akar kapcsolatot.
2023. ápr. 16. 09:35
 9/15 anonim ***** válasza:
A kereslet nem találkozik a kínálattal. Tudom, hogy nem vagyok az a tipikus nők számára vonzó srác, de sajnos valahova nekem is be kell húznom azt a legminimálisabb kvalitási „mércét”. Ez van… :D
2023. ápr. 16. 10:20
 10/15 anonim ***** válasza:
31%

Azért nehéz, mert ha a nők azt látják, hogy nincs se feleséged se barátnőd se szeretőd se senkid, akkor azt hiszik semelyik másik nőnek nem kellesz, ezért ösztönösen lecsökken a vonzalmuk és nyomi pasinak fognak látni.

Ezért van az, hogy nagyon sok nő a házas férfiakra hajt, még ha nem is veszi észre hogy szándékosan, csak a "sorsnak" tudja be hogy jaj ő szegény, mindig ilyenekbe botlik. Holott ez nálunk ösztön. Mély állatias ösztön.

2023. ápr. 16. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!