Lehet itt a gyakorin is ismerkedni? Gyermektelen 42 éves debreceni férfiként próbálok szintén gyermektelen párt találni.
Kedves Hölgyeim! Társkereső oldalakon nincs szerencsém a pártalálásban. Ezért arra gondoltam, nagy vesztenivalóm itt sincs! Komoly gondolkodású, ambícióúzus férfi vagyok, aki tudja hogy mit akar az élettől, és tesz is azért, hogy azokat elérje, megvalósítsa. A társkeresőkön nem szoktam ezzel előhozakodni, de amellett hogy nincs gyerekem, már nem is karok, ezért olyan beállítottságú Nőt keresek, aki hasonlóan vélekedik ebben a témában is. Külsőmről: 176cm magas, 73kg, világosbarna rövid hajú, kék szemű, világos bőrű, átlagos fickó vagyok. Szeretek utazni, kirándulni, koncertekre járni, de az otthonülős napok sincsenek ellenemre.
Remélem nem csak unatkozó, önmagukat, a káromra szórakoztatni vágyók üzeneteihez lesz szerencsém. Sokszor úgy látom hogy a gyermektelenség felvállalása a fiatalabb korosztály körében elterjedtebb. Pont ezért nem vésem kőbe hogy milyen korosztállyal ismerkednék! (Ez a téma is megérne egy külön kérdést...)
Amelyik kinéz valahogy az már foglalt, amelyik nem az pedig rettenet vagy van egy kazal gyereke.
39 éves szintén zenész
Mindenképpen párkapcsolat legyen? Nem elég csak a barátság? :)
Az ország melyik régiójából ismerkednél?
48N
gyermektelen
Ja, bocsánat! Most látom, hogy ki van írva: Debrecen.
Akkor szerintem nem én leszek az, akit keresel.
2-es válaszoló voltam.
40 felett már a fèrfiaknak sem egyszerű a társkeresés.
Szomorú, mindjárt sìrok :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!