Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 18 éves lány vagyok és rendőr...

18 éves lány vagyok és rendőr palit keresek magamnak, van jelentkező?

Figyelt kérdés
162 centi vagyok, sötétbarna a hajam és a szemem is barna, horoszkópom vízöntő és a személyiségtípusom INTP

ma 09:59
1 2
 1/18 anonim válasza:
Mi a fene az az INTP?
ma 10:04
 2/18 A kérdező kommentje:

Személyiségtipus

Keress rá

ma 10:05
 3/18 anonim válasza:
Minek neked rendőr pali? keveset keresnek nem lesz jó számodra
ma 10:13
 4/18 anonim válasza:
Volt katona nem fér bele? 😅
ma 10:47
 5/18 anonim válasza:

Bocs, nem használok Instát... Minden mást tudok adni.

(#4)

ma 11:34
 6/18 A kérdező kommentje:
Akkor adj meg valamit
ma 11:37
 7/18 anonim válasza:
18 évesen inkább keress valami korodbelit még
ma 11:58
 8/18 anonim válasza:
Ezek szerint én is kiestem a kosárból mert rendőr vagyok ugyan, de nem Pali hanem Jani.😪
ma 12:24
 9/18 anonim válasza:
18 évesen nincs személyisége azoknak, akik itt kérdeznek. Önbizalom és figyelemhiányuk viszont bőven akad.
ma 12:35
 10/18 anonim válasza:

Tanulsz, egyetemista vagy még? Mi lesz ha majd legkésőbb a kormányváltó tüntetésre kivezénylik az addigra megtalált rendőr párodat is, hogy téged és a többi fiatalt is verjen le gumibottal, a karhatalmat védve?

Vagy mi olyan szimpatikus számodra ebben? Hogy bűnözőket védenek? Esetleg hogy a lakosságot sarcolják mindenféle büntetéssel, ami a hiányos államkasszába landol, és gyakorlatilag semmi más célja? Hogy széttárják a kezüket minden komoly bűnnél, hogy nem tehetnek semmit addig, amíg vér nem folyik? Aztán hogy majd utólag lehet akta belőled ha már halálra vertek? Tényleg nem értem.

ma 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!