Nagyon magànakvaló, visszahúzódó közel 30 éves férfiként mennyi az esélye hogy pàrt találjak magamnak?
Ha keresel találsz. Ha személyesen nem megy próbáld online, 2 ismerősömnek házassággal végződött a netes ismerkedés, szóval a társkeresőkön sem csak alkalmi kalandot keresnek az emberek
Bármennyire is vagy magadnak való, vagy "dilis", valahol ott van a párod, csak még nem találtad meg
Ha van munkád és nem riadsz meg a gyerekes anyukák hallatán, akkor van esély. Amúgy meg nem sok. Legalábbis online, Magyarországon.
Picivel idősebb vagyok nálad és ugyancsak "magamnak való". Végigjártam az összes társkeresőt eredménytelenül. Aki nekem tetszett annak én voltam kevés, akinek én tetszettem ő meg nekem. Rengeteg kisgyerekes nő. Én spec nem akartam elfogadni ezt a tényt és végül az EU másik végében találtam rá a szerelemre.
Nos igen, ahogy előttem is említették a kisgyermekes anyákból bőven szemezgethetsz.
Ők osztódással szaporodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!