Szerintetek szociális fobiás férfiként mennyi esélye van az embernek párt találni?
Nagyon kevés, szinte lehetetlen. Miért akarna valaki párkapcsolatba lenni egy olyan emberrel akivel nem lehet semmit csinálni? Nem mész el vele sehova mert szociális fóbiád van, ha el is mész akkor is csak nézel ki a fejedből és még vele se beszélgetsz mert szótlan vagy.
Menj el egy pszichológushoz és küzdd le ezt a fóbiád a segítségével, ne pedig olyan embert keress aki így vállalna veled egy párkapcsolatot, mert nagy eséllyel nem fogsz találni.
A tudatosság felül tudja írni a programot hogyha a tudatod tükre mindig nagyobb, mint az a karma, ami épp előtte van, akkor van választási lehetőséged. Hogyha ráfeszülünk a problémára, és nem látunk túl saját árnyékunkon, akkor azt hisszük programozottak vagyunk, és azt hisszük végzetünk és sorsunk van. Ez nem így van, csak nem álltál meg, és nem tágítottad ki a tudatod lehetőségeit odáig, hogy másképp is dönthess.
Senki nincs arra itélve, bután, vakon, korlátoltan, csak az úgynevezett sorsát követve elpusztuljon, vagy nagyon rossz létállapotokat éljen meg. Lehetőségeink közé tartozik az, átlássuk a problémát, megtaláljuk a megoldást, és el is érjük. Az ok és okozat törvénye világos, de az is,hogy tudatunkkal teremtjük ezt a világegyetemet, a kettő együtt működik. Ébredj rá a legmélyebb lehetőségeidre, azért hogy a legmagasabb minőséget érd el. Ha van ok van okozat is, a felébredettséged mértékében tudod teremteni az okokat, és felhasználni az okozatokat.
Honnan veszitek, hogy nem megy sehova? Én szociális fóbiás lány vagyok, de rendszeresen vészt veszek mindenféle programon. Van, hogy szétizgulom magam, de muszáj menni, emberekkel találkozni, mert különben begolyózol. Utólag egyébként jó élmény, csak előtte tűnik félelmetesnek. :) Minél többet csinálod, annál könnyebb lesz.
Nálam nem lenne kizáró ok, ha valaki szociális fóbiás, ha szerelmes vagyok belé, akkor tökmindegy. Szeretem szőröstül-bőröstül, feltétel nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!