Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társsal vagy egyedül jobb?
Én mindig szerettem egyedül lenni. Volt 2 hosszabb kapcsolatom, azért lett vége , mert elkezdődött a bekorlátozás, a kérdőre vonás, a féltékenykedés ok nélkül, stb… ezért inkább egyedül voltam, boldogan.
Nehezen viselem ezeket a dolgokat.
Jelenlegi párom pont ilyen beállítottságú, mint én. Nem hívogatjuk egymást napközben, nincs a “hol vagy, mit csinálsz, kivel vagy?”, csinálunk közös programokat, de mindenkinek megvannak a sajátjai. Van közös baráti társaság, meg van külön - külön is. Így nagyon jól működik a kapcsolat, tehát így azt mondom társsal jobb
Én 27, párom 31.
Attól függ milyen életformára van igénye az adott személynek.
Ha minden értelemben szüksége van a szabadságra, kötetlenségre, akkor életkortól függetlenül egyedül jobb.
De ha már egy lenyugodott, megállapodott életet szeretne, az pedig társsal a jobb.
Meg persze vannak akik életformától függetlenül szeretnek egyedül élni. De számukra is csak akkor élvezetes az egyedüllét szerintem, ha egyébként megvan a kellő társaságuk.
De az, hogy valaki egyedül él, és egyébként sincs társasága, nincs akivel találkozhatna, akivel beszélhetne, az nem megy hosszú távon.
40-es nő
Egyedül, plátói szerelemben legjobb (számomra).
Amíg nem volt párkapcsolatom, mindig arra vágytam. Aztán miután lett, és elmúlt az eleinte érzett nagy szerelem, rájöttem, hogy a plátói szerelem jobb, mint a beteljesült. A szex meg nem olyan, mint amilyennek képzeltem. Szeretek egyedül lenni, akkor mindig azt tehetem, amihez épp kedvem van nem szól bele senki, nem kell alkalmazkodni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!