Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társsal vagy egyedül jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társsal vagy egyedül jobb?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye erről? Nemet és kort is írjatok, illetve azt, hogy miért gondoljátok azt amit.

#Társkeresési problémák , párkapcsolat
2023. dec. 3. 06:58
A kérdező szavazást indított:
Párkapcsolatban jobb
Egyedül jobb
Mindegy csak ne egyedül
Régóta élek kapcsolatban, így már nemtudom elképzelni máshogy
Sosem volt még kapcsolatom
Mindig volt, de csak rövid ideig tartott
Mindig kerestem, de sosem találtam
Teljesen feleslegesnek tartom
Volt, de már nem szeretnék
Nem volt, és nem is szeretném hogy legyen
30 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Függ a szocializációtól, a személyiségtől, az érdeklődési körtől, és még pár dologtól. Én eddig mindig egyedül voltam, ezt a verziót tudom. (F41)
2023. dec. 3. 07:40
 2/13 anonim ***** válasza:

Én mindig szerettem egyedül lenni. Volt 2 hosszabb kapcsolatom, azért lett vége , mert elkezdődött a bekorlátozás, a kérdőre vonás, a féltékenykedés ok nélkül, stb… ezért inkább egyedül voltam, boldogan.

Nehezen viselem ezeket a dolgokat.

Jelenlegi párom pont ilyen beállítottságú, mint én. Nem hívogatjuk egymást napközben, nincs a “hol vagy, mit csinálsz, kivel vagy?”, csinálunk közös programokat, de mindenkinek megvannak a sajátjai. Van közös baráti társaság, meg van külön - külön is. Így nagyon jól működik a kapcsolat, tehát így azt mondom társsal jobb

Én 27, párom 31.

2023. dec. 3. 08:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyedül jobb, mint rossz párkapcsolatban.
2023. dec. 3. 08:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen életformára van igénye az adott személynek.

Ha minden értelemben szüksége van a szabadságra, kötetlenségre, akkor életkortól függetlenül egyedül jobb.

De ha már egy lenyugodott, megállapodott életet szeretne, az pedig társsal a jobb.

Meg persze vannak akik életformától függetlenül szeretnek egyedül élni. De számukra is csak akkor élvezetes az egyedüllét szerintem, ha egyébként megvan a kellő társaságuk.

De az, hogy valaki egyedül él, és egyébként sincs társasága, nincs akivel találkozhatna, akivel beszélhetne, az nem megy hosszú távon.

40-es nő

2023. dec. 3. 08:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Bár egyedül is tök jól elvagyok, párkapcsolatban élni összehasonlíthatatlanul jobb. Az élet szépségeit és nehézségeit is jobb párban megélni. Az ember társas lény. 39/f
2023. dec. 3. 08:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ideális, ha van társad de nem együtt éltek. Én nagyon szeretek egyedül lenni, úgyhogy hiába van barátnőm két éve, még mindig járok egyedül nyaralni vagy egyedül programokra. Egyszerűen kell néha az "én idő". Viszont vannak helyzetek amikor szüksége van valakire az embernek hogy együtt éljenek meg dolgokat. Úgyhogy azt mondanám hogy társsal jobb, de csak ha van megfelelő mennyiségű egyedül töltött idő is
2023. dec. 3. 09:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Párkapcsolat nélkül, de barátokkal a legjobb.
2023. dec. 3. 09:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül a jobb. Mi az értelme, az állandó veszekedésnek, ordibálásnak, hisztinek egy párkapcsolatban?
2023. dec. 3. 10:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül, plátói szerelemben legjobb (számomra).

Amíg nem volt párkapcsolatom, mindig arra vágytam. Aztán miután lett, és elmúlt az eleinte érzett nagy szerelem, rájöttem, hogy a plátói szerelem jobb, mint a beteljesült. A szex meg nem olyan, mint amilyennek képzeltem. Szeretek egyedül lenni, akkor mindig azt tehetem, amihez épp kedvem van nem szól bele senki, nem kell alkalmazkodni stb.

2023. dec. 3. 10:26
 10/13 anonim válasza:
85%
Ha társas magányban él az ember akkor egyedül.
2023. dec. 3. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!