Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társsal vagy egyedül jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társsal vagy egyedül jobb?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye erről? Nemet és kort is írjatok, illetve azt, hogy miért gondoljátok azt amit.

#Társkeresési problémák , párkapcsolat
2023. dec. 3. 06:58
1 2
 11/13 Hyron ***** válasza:

Tényleg attól függ az adott élethelyzetedben mire van igényed és mérlegeld, hogy miként lesz a legegyszerűbb véghez vinni. Én pl 17 éves korom óta hittem abban, hogy fogok találni egy párt akivel le fogom tudni élni az életem közös célokkal meg ilyenekkel, ez az álmom bele fulladt egy 2 éves majd egy fél éves kapcsolatba. Most 7 hónappal a kapcsolatom után azt mondom, hogy mivel hosszútávra a korosztalyomból nem találtam olyat aki tényleg komolyan is gondolná a hosszú távú kapcsolatot, így inkább magamra és a hobbijaimra fókuszálok és úgy érzem most így sokkal jobban megy minden az életemben. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnék többet kapcsolatot de már rendkívül szelektíven és óvatosan fogom bele vetni magam az ilyenekbe a jövőben

21/F

2023. dec. 7. 00:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Ameddig nem találok olyan nőt aki tud őszintén szeretni, nem csak azért van velem együtt hogy felvágjon velem és hogy kihasználjon hogy "nézzétek van pasim" és hűséges akkor addig egyedül leszek. Legtöbb mostani nő sajna hűtlen és nem tudnak őszintén szeretni és értékelni/megbecsülni a másik nemet sokan csak sajnos kihasználják és h.lyítik a férfiakat és lehetne még sorolni. Ha ilyen a mostani női felhozatal hogy csak pár hónapos és pár éves párkapcsolatok vannak amik teli vannak veszekedésekkel akkor inkább a nyugalmas magány!
2023. dec. 12. 06:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Bocsi a hűséges helyett hűtlent szerettem volna írni!
2023. dec. 12. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!