Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz hogy egyedül sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy egyedül sokkal boldogabb lehet az ember mint párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
27 éves csinos nő vagyok. Két 1,5 éves és pár rövidebb kapcsolaton kívül eddig nagyrészt szingli voltam és egyik kapcsolatban se voltam soha boldogabb, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb, mint egyedül. Engem előbb vinne egy kapcsolat a sírba, mint a szingliség. Nagyon ritkán érzem magam magányosnak, ellenben egy kapcsolatban állandóan stresszeltem valamin. Miért nem ír vissza, mire gondolt azzal amit mondott, vajon megcsal-e, szeret-e, voltam féltékeny kontrollmániással is…nekem ez nagyon nem hiányzik, elvagyok inkább kötetlen szexkapcsolatokkal.
2023. dec. 23. 22:24
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
64%
Nem igaz. Egy rossz párkapcsolatnál jobb az egyedüllét, ez igaz, de egy akár csak átlagos kapcsolat is jobb, mint a magány.
2023. dec. 23. 22:26
 2/34 anonim ***** válasza:
76%
Ezt mindenki máshogy éli meg. Szerintem nem voltál még igazán normális kapcsolatban, ahol mindkettőtöknek minden tök egyértelmű. Ahogy írsz ezekről, inkább az jön le, hogy nem tudtad senki mellett otthon érezni magad, mert nem volt biztonságérzeted, bizalmad, plusz a megjegyzésekből kiderült, hogy a másik igazából egoista. Te adtál volna, és vártad volna a kölcsönösséget, de a másik bizonytalanságban tartott.
2023. dec. 23. 22:28
 3/34 anonim ***** válasza:
58%
Miért másoltad be ehhez az én válaszomat? Ha egyszer oda van írva, hogy én boldogabb vagyok így, akkor miért kérdezed meg, hogy létezhet-e ilyen? 🤣
2023. dec. 23. 22:31
 4/34 anonim ***** válasza:
85%
Minden ember más. Nincs egyetlen mód, ami mindenkinek bejön.
2023. dec. 23. 22:33
 5/34 anonim ***** válasza:
78%
ne a sz@r kapcsolataidat vedd alapnak, nem azok. Van akivel jobb mint egyedül.
2023. dec. 23. 22:34
 6/34 anonim ***** válasza:
0%

Ezekben a számokban minden benne van, amit erről én is szinte ugyanígy gondolok:):

https://www.youtube.com/watch?v=WekcTIWB7n0

https://www.youtube.com/watch?v=NO4sxK6c_RE

2023. dec. 23. 22:59
 7/34 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ.
2023. dec. 23. 23:05
 8/34 anonim ***** válasza:
56%

"Miért nem ír vissza, mire gondolt azzal amit mondott, vajon megcsal-e, szeret-e"

Ebből számomra az derül ki, hogy te lelkileg defektes vagy és nem vagy alkalmas párkapcsolatra.

Ezért megmosolyogtató a nyitókérdésed megfogalmazása: "boldogabb lehet az ember"

Nem! Nem "az ember", hanem a hozzád hasonló defektussal küzdő emberek.

Ui. "az ember" normális esetben úgy gondolja, hogy ő egy szerethető ember, épp ezért, ha nem írnak neki vissza, nem esik rögtön kétségbe, nem agyal azon, hogy a másik mit mondott neki, nem keres jeleket, nem féltékenykedik alapos indok nélkül stb. stb. És őneki nagyságrenddel nagyobb esélye van, hogy jól érezze magát egy párkapcsolatban.

2023. dec. 24. 00:01
 9/34 anonim ***** válasza:
85%
Nem voltál a megfelelő emberrel, akit marha nehéz megtalálni.
2023. dec. 24. 06:27
 10/34 anonim ***** válasza:

9 és igen, te magaddal nem vagy tisztában ahogy a 8-as írja az elején.

Amúgy meg ha jó neked a kötetlen kapcsolat, akkor élvezd ki...aztán majd alakul.

Nekem is az van most, teljesen jó.

De egy kicsit tedd rendbe magad.

N 31

2023. dec. 24. 06:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!