Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy egyedül sokkal boldogabb lehet az ember mint párkapcsolatban?
ma 15:05
A férfiaknak a belső fontosabb azt mondják.Amúgy régen rossz már ha egy kapcsolat a szexre épül.Gondolom te sem örülnél neki ha egy pasi csak szexelni akarnak veled mindig,de komoly kapcsolatot meg soha..
ma 09:18
"szerető kapcsolat talán millióból egy van"
Ezt betudod bizonyitani? Támaszd alá kérlek!
#24:
Be, például itt vagy Te, élő példának...
ma 15:28
"itt vagy Te, élő példának.."
Értem az iróniát,azért én sem vagyok tökéletes,messze nem,nekem is vannak hibáim.De azért elég nagy általánositás lenne azt mondani hogy szerető kapcsolat millióbol csak 1 van,ez kb olyan mintha azt mondanám normális nő vagy férfi millióbol csak 1 van,ezt nem tudhatjuk.Illetve szerintem az emberek okosabbak annál mintsem benne maradjanak egy boldogtalan kapcsolatba,akármilyen indokból is.
#24 mit bizonygassak ezen? Te azt látod, hogy a legtöbb pár felhőtlen szerelemben és boldogságban él együtt? Biztos ezért 70% feletti a válások aránya is…
Figyi, nem tudom mit nem értesz azon, hogy sokak nem szeretnek párkapcsolatban lenni, de igazán nem is értem, mi a fsz közöd van hozzá xD Miért kéne neked bármit is bizonygassunk? Megengeded, hogy úgy éljem az életem, ahogy akarom? Köszi.
22, vannak nem is kevesen (én is így vagyok), akiknek a vékony, laposabb lányok jönnek be. Ha nem hiszed nézz utána itt a kérdések között.
Az arc is szubjektív, lehet hogy te érzed ilyennek, de egy férfi meg máshogy lát. Ne gondold, hogy csak az instakompatibilis nőknél kezdeményeznek. Sőt, ha végigmész az utcán, láthatod hogy sok olyan nőnek is van párja, aki nem néz ki extrán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!