Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokták mondani, hogy aki egyedül van az többet foglalkozik a testével, ha párja van elengedi magát, ez nem fordítva szokott inkább történni?
Személy szerint amikor volt barátnőm, akkor nagyobb rendet tartottam a házamban, mint most, hogy nincs.
Testemmel meg max annyival foglalkozok kevesebbet, hogy jóval kevesebbet főzöm, és inkább eszem amit találok a hűtőben.
Nem fordítva szokott! Én például hízásra hajlamos vagyok, mert szeretek enni. A legutóbbi tartós kapcsolatom alatt felszedtem majd' 20 kilót három év alatt, és igazán nem voltam motivált fogyni, mert úgy voltam vele, hogy minek!
Aztán ez a kapcsolat tavaly szépen összeomlott, azóta fogytam 15kg-t, hogy újra formában legyek, és ne azt lássák elsőre, hogy mekkora hasam van, meg seggem.
Szerintem általában akkor a legmotiváltabbak az emberek a jó kinézetre, amikor ismerkedési fázisban vannak, vagy még viszonylag friss a kapcsolatuk. Aztán amikor már “belekényelmesedtek”, akkor elengedik magukat ilyen téren is, mert minek erőltessék meg magukat. (Illetve vannak, akik egy toxikus kapcsolat miatt néznek ki egyre rosszabbul, erre is láttam már példát sajnos - amikor a lelki gondok már meglátszódnak a külsőn is.)
Szingliként szerintem attól is függ, hogy ki mennyire áhítozik egy kapcsolatra, mennyire áll állandóan “készen létben” akár a randizásra, akár a szexre stb.
Én szingliként pont, hogy fellélegzem, hogy nem kell minden nap szőrteleníteni és hasonlók, akár az egész őszi-téli-tavaszi időszakot kihúzom így, mert időpocsékolásnak tartom, és sose ismerkedem célzottan, úgyhogy nem is számítok semmi váratlan “actionre”.
A mozgás mondjuk más téma, azt saját magam miatt csinálom, mindig is sportoltam, és most se tudnék meglenni nélküle. Az alakomat, általános fizikumomat kapcsolati státusztól függetlenül tartom.
"Jó személyiség, kitartó próbálkozás"
A jó személyiség része az igényesség ami összefüggésben van a külsővel. Amúgy erősen életmód függő. Ismerek 40-50-eseket akik folyamatosan sportolnak és jobb állapotban vannak mint én magam fiatalon. Én meg pont abból kifolyólag, hogy nincsen párom nem is vagyok semennyire motivált a változásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!