Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, ha 26 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha 26 évesen még mindig szingli vagyok? N

Figyelt kérdés
Egyszerűen egy fiú, férfi se fogott meg egész eddigi életemben. Akik tetszettek is, azok általában már foglaltak voltak, vagy nem tekintettek rám "úgy". Voltam 2 randin, de egyiken se éreztem magam jól. A családom már kivan tőlem, hogy mindenkit visszautasítok...anyám már unokázni akar, meg az esküvőmre menni. Dehát mit tegyek, ha nem fogott meg senki? Már feladtam. Elfogadtam, hogy a macskámmal fogom leélni az életem. :/ Más is van hasonlóan?

2023. dec. 28. 23:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Ne keseredj el, sokan csak később találnak rá az igazira. Én nem sokkal a 25. születésnapom előtt ismertem meg a férjemet, már kezdtem feladni, hogy örökké vénlány maradok, erre most vagyok 29 éves és kismama.

Nem az a fontos, hogy 20 évesen megtaláld az igazit, vagy ha nem találtad meg, átmenjen rajtad x pasi, túl legyél x kapcsolaton.

Egyébként nem vagy félős? Otthonülős vagy? Nem lehet, hogy azért nem fogott meg senki, mert nem is látod a teljes felhozatalt?

2023. dec. 29. 01:15
 12/19 A kérdező kommentje:
8# Sajnos nagy mellem van, és szőke ombre a hajam :)
2023. dec. 29. 07:02
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem gáz, nincs erre törvény, rendelet, ami szabályozná, mi a jó/rossz.
2023. dec. 29. 08:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor szuz is vagy, ha egesz eletedben 2 randin voltal, amik nem is sikerultek jol?
2023. dec. 29. 08:49
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Nekem nem úgy tűnik mintha sok ember között forognál, mintha kb. mindig ugyanazok között.

Szóval mintha nem igen lenne választék...

Még is hol van esély arra, hogy bárkibe is belebotlasz?

2023. dec. 29. 09:09
 16/19 anonim ***** válasza:
80%

Vannak sokan így, sőt még idősebbek is. Itt néhány lúzer pasi meg azt hiszi, hogy minden itt írkáló nő ronda... hát gondolják csak önmaguk nyugtatására, szerencsére nincs ráirva senkire hogy hány párkapcsolata volt, szexelt e már stb. Rólam se gondolná senki hogy nem. Aztán meg mindenkinek magánügye.

Egyébként igen igaza van aki írta hogy sok ember között kell mozogni de az se mindig segít. Igazából a mai társadalomban eleve nem mernek nagyon kezdeményezni az emberek vagy csak ha már nagyon "pánikolnak" így többnyire marad a net. De ott is hamar behal az egész és nem baj az ha mindenki jó pasit/nőt akar, csak akkor tegyen érte hogy ő is jobb legyen. Én is azt teszem.

2023. dec. 29. 10:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen vagyok szűz és örök szingli

Van ilyen

2023. dec. 29. 14:58
 18/19 anonim ***** válasza:
75%

Le kell szarni, hogy mire gondol az anyukad.

Nem kotelezo gyereket vallalni.

Ha szeretnek part, akkor ismerkedj ezerrel, baratokkal menjetek el programokra

2023. dec. 29. 15:23
 19/19 anonim ***** válasza:
78%

Én is az vagyok, de engem sosem zavart. Nagyon pörgős életem van, jelenleg bele sem férne. Persze ha jönne az a személy, akiért érdemes belekezdeni egy kapcsolatba, akkor hoznék érte áldozatot. De sajnos aki nekem nagyon tetszik, azzal nem jön össze a dolog, görcsösen meg nem keresek valakit, csak azért, hogy legyen.

Mondjuk én rá is érek vele, mert nem tervezek gyereket, szóval majd lesz amikor lesz

De ha nem lesz, akkor sem dőlök a kardomba, azért nem csak boldogság annak az élete sem, aki kapcsolatban van. (sőt)

2023. dec. 29. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!