Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek zavaró lenne, ha egy férfinak több macskája van?
Van egy nemrég mentett cicám és nagyon megkedveltem a macsekot és igyekszem mindent megadni a számára, jó körülmények között él, viszont tervbe van véve, hogy hozok még néhányat mellé, hogy ne legyen egyedül.
Kedvelem az állatokat nagyon és jó érzéssel töltött el, hogy megtudtam menteni ezt a kis jószágot. Jelenleg most nincs senki az életemben, de ismerkedésnél nem tudom mi lenne a reakció a másik fél számáról, ha ezt közölném vele. Titeket ez zavarna, ha egy férfinak több macskája lenne?
Abszolút nem ezzel van a gond. Hanem azzal, hogy kutya van a lakásban, meg a vele jàró rengeteg szívás.
Borzasztó nagy kötöttség, hozzá kell igazítani az egész napi programot,sétáltatni naponta minimum 3-4x, stb. Egész napos programot szervezni nem lehet,hosszú hétvégét szervezni nem lehet, nemis sorolom tovább.
Volt benne részem több évig, tudom mi mindennel jár a kutyatartás.
Gyerekkoromban sok évig volt kutyánk lakàsban, egyáltalán nem voltak ilyen problémák mint amiket írsz. Simán mentünk programokra meg hétvégére ide-oda, megoldható csak akarni kell.
Gondolj bele.
Megismersz valakit, akivel mindenben klappoltok. Ő neked a magy ő.
De kiderül, hogy alergiás a macskára, a macska szőrre.
Akkor most dönteni kell, melyiket kukázod.
A macskát, vagy a nagy Ő-t ??,
Fanatikus állatbarátok válaszàt sajnos magamtól is tudom. 😢
Nálunk ez volt 67.
Többször megkértem, hogy nagyon gondolja át, adjon magának időt.
Engem választott és azt hiszem nem bánta meg:)
A macskák meg ismerősnél így látogatni is tudja.
68.
Na ez a ritka, nagyon örülök neki.
Én már hallottam, hogy valakik kutya, vagy macska miatt képesek voltak elválni.
Többé-kevésbé nekem is ezért szakadt meg egy 15 éves kapcsolatom.
Ezért is. Ez is közrejátszott a döntésben. Évekig könyörögtem, hogy az elhalálozott kutyák helyére ne hozzon másikat, és akkor szépen idővel elkopnak. Élhetünk szabadon, vidáman, napi kötöttségek nélkül, úgy mint sokan mások.
Nem sikerült. Ha elpusztult egy, hozta a következőt.
67.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!