Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek zavaró lenne, ha egy férfinak több macskája van?
Van egy nemrég mentett cicám és nagyon megkedveltem a macsekot és igyekszem mindent megadni a számára, jó körülmények között él, viszont tervbe van véve, hogy hozok még néhányat mellé, hogy ne legyen egyedül.
Kedvelem az állatokat nagyon és jó érzéssel töltött el, hogy megtudtam menteni ezt a kis jószágot. Jelenleg most nincs senki az életemben, de ismerkedésnél nem tudom mi lenne a reakció a másik fél számáról, ha ezt közölném vele. Titeket ez zavarna, ha egy férfinak több macskája lenne?
Én nem vagyok a paneles macskatartás hive. Egy olyan állatról beszélünk akinek elég nagy a mozgásigénye és képes kilómétereket bebarangolni
Érdekes itt olvasni a kommenteket falusiként. 8eves kinti/benti macskam köszönöm szépen jól van és tud magára vigyázni. Nekem ez a természetes és sajnálom de aki 20nmre zár be egy vagy több állatot az nekem nem szimpatikus, és kissé nevetséges hogy még erkölcsi fölényben érzi magát "felelős" allattartóként úgy, hogy az állat alapvető szükségleteit is telibeszarja és kb rabként tart
Tényleg azt nevezzük felelős állattartónak, aki 20-30 nm-re bezár egy állatot, annak egész életére, azaz minimum 10 évre?
Én kérek elnézést, de amíg panelban laktam (35 év) soha nem volt állatom, mert nem az volt fontosabb, hogy elmondhassam, hogy van egy cuki kisállatom, hanem az, hogy annak az állatnak igényei is vannak. Az én szememben nem az a felelős állattartó, aki enni ad egy állatnak és időnként elviszi orvoshoz, hanem az, aki befogadás előtt átgondolja, hogy annak az állatnak milyen igényei vannak. Vonatkozik ez a nagytestű kutyákra is, akik egész életükben egy panelban sínylődnek és természetet csak akkor látnak nyomokban, amikor a gazdáik 10-12 óra egyedüllét után hazaesnek és öt percre leviszik őket a panel mellé, de azt is csak azért, hogy ne a lakásba végezze a dolgát szerencsétlen állat.
32.
Mégis teljesen laikusnak hatsz. "A szakértő"... Magyarországon minden második ember mindenben az. Felesleges ilyesmikkel keménykedni.
Falusi vagyok és nem tartom állattartásnak azt, hogy egyesek kiraknak kaját egy félkóbor macskának, aztán meg sírnak mikor cirmike eltűnik, átmegy rajta egy autó stb. Nekem az nem szimpatikus hogy már csomószor kellett nekünk eltemetnünk mások macskáit miután kihajították az utcára.
És az miért felelős aki a törvényt megszegve hagyja kóborolni az állatát?
Törvény 😃 Gondolom, erről az állatokat is megkérdezték, hogy nekik mi a jó 😂
Viccet félretéve, én sem tartom jó dolognak, hogy bármikor elütheti az autó az állatot, de nekünk pl. úgy van macskánk, hogy nincs. Mikor ideköltöztünk, az egyik szomszéd macskája átjárt hozzánk. Nem zavart, mert szeretem az állatokat, időnként adtunk neki enni/inni. Most már rendszeresen bejár hozzánk is, otthon eszik, majd jön ide és itt repetázik. Most akkor én szar ember vagyok, mert a macskát hagyom jönni/menni? Aki amúgy nem is az enyém 😃
A szomszédod felelőtlen.
Miért ilyen vicces számodra a “törvény” szó amúgy?
39# érdekes, azt mindenki elismeri hogy az allatkertbe bezárva nem jó az allatoknak. A paneles allattartok miért veszik fel a szemellenzőt??
Lehet az én cicamat egyszer elkapja egy róka vagy eluti az autó de addig is SZABAD és ÉL! Mert egy állatnak a komód+ágy+szekrény Szentháromságot bámulni egész életében KÍNZÁS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!