Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Nektek zavaró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Nektek zavaró lenne, ha egy férfinak több macskája van?

Figyelt kérdés

Van egy nemrég mentett cicám és nagyon megkedveltem a macsekot és igyekszem mindent megadni a számára, jó körülmények között él, viszont tervbe van véve, hogy hozok még néhányat mellé, hogy ne legyen egyedül.

Kedvelem az állatokat nagyon és jó érzéssel töltött el, hogy megtudtam menteni ezt a kis jószágot. Jelenleg most nincs senki az életemben, de ismerkedésnél nem tudom mi lenne a reakció a másik fél számáról, ha ezt közölném vele. Titeket ez zavarna, ha egy férfinak több macskája lenne?

máj. 24. 08:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, amíg bent vannak tartva, ivartalanítottak, foglalkozva van velük, takarít utánuk rendesen (nyilván lesz szőr, de nem mindegy, mennyi) és azért mondjuk egy 35-40 nm-es lakásban nem 10 macska van, hanem max 2. Mondjuk ennyi van nekem is, de van párom, úgyhogy csak elméletben válaszoltam. :)
máj. 26. 10:59
 52/70 anonim ***** válasza:
100%

A lakásból nem tud kiszökni. 😉

máj. 27. 12:01
 53/70 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem zavarna, de a kutyám nem szereti a macskákat, szóval nem jönnék össze macskás pasival.
máj. 29. 21:15
 54/70 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy a május utolsó napjaiban ennyi válasz fog érkezni.

Azt meg végképp nem hittem volna, hogy a macska ennyire megosztó élőlény.

De örülök neki, hogy mindenféle válasz jött.

máj. 29. 21:42
 55/70 anonim ***** válasza:
85%

Pedig a macska kinti vs benti tartása jó pár éve parázs vitákat generál sok helyen, fura hogy ez meglep.

máj. 30. 06:23
 56/70 A kérdező kommentje:
Nem lep meg nyugi, csak rég foglalkoztam a témával.
máj. 30. 06:33
 57/70 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak a macska, a kutya is. Ez egy örök háború, ez a lakásban tartott jószág.

Olyan mint az autós-biciklis vita. Soha nem szűnik meg.

máj. 30. 10:15
 58/70 anonim ***** válasza:
100%

A hazi macska haziasitott macska, nem olyan már, mint régen. Az ember amit megszelidit, azért felelősséggel tartozik. A kutya is szívesen koborolna 15-20 km-t, a tengeri malac sem ketrecben meg terrariumban akar élni és a nyúl sem.

Ennek ellenére nyugodtan kérdezzen meg mindenki allatorvost arról, hogy melyik tartást ajánlják a macskáknak.

Inkább éljen bent velem 60 nm-en, játékok, mászókák és finom falatok, meleg közepette (és megjegyzem, akármikor le vihetem sétálni őket hámon), mint, hogy annyira szrjak bele, mi lesz vele, hogy szélnek eresztem, hátha elkapja egy másik alatt, megmergezik, elutik, elkap valami betegséget. Sajnos az ilyen gondolkodásmód miatt tart itthon az allattartasi (de különösen a macska tartási) kultúra itthon.

De NYILVÁN jobban tudjatok az allatmentoknel, orvosoknál, macska pszichologusoknal, hogy mi a legjobb a macskanak. Itthon mindenki IS mindent IS jobban tud, mint BÁRKI.

máj. 30. 10:23
 59/70 anonim ***** válasza:
100%

A kutya annyiban más hogy a túlnyomó többség elítéli azt ha szabadon jár-kel a telken kívül, ez nem annyira osztja meg az embereket. A “kinti” tartásnál leginkább arra gondoltam hogy kerítésen kívüli.

máj. 30. 10:45
 60/70 anonim ***** válasza:
100%
A kutyákba régóta kötelező a chip és azért jóval több kutyatámadásról hallani, persze, hogy jobban fél tőlük mindenki. Ettől még a macska kibszása nem kevésbé elítélendő.
máj. 30. 12:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!