Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Nektek zavaró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Nektek zavaró lenne, ha egy férfinak több macskája van?

Figyelt kérdés

Van egy nemrég mentett cicám és nagyon megkedveltem a macsekot és igyekszem mindent megadni a számára, jó körülmények között él, viszont tervbe van véve, hogy hozok még néhányat mellé, hogy ne legyen egyedül.

Kedvelem az állatokat nagyon és jó érzéssel töltött el, hogy megtudtam menteni ezt a kis jószágot. Jelenleg most nincs senki az életemben, de ismerkedésnél nem tudom mi lenne a reakció a másik fél számáról, ha ezt közölném vele. Titeket ez zavarna, ha egy férfinak több macskája lenne?

máj. 24. 08:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
90%

Nekem mindig voltak cicaim. A párom is szerette az állatokat, mielőtt osszejottunk, de mióta úgymond “közösen neveljük” őket, azóta teljesen macska bolond lett.

Úgyhogy nálam abszolút nem kizáró ok több cica (nekünk is 3 van), amennyiben megfelelően vannak tartva, ápoltak és foglalkozva van velük ☺️

25N

máj. 24. 09:40
 12/70 anonim ***** válasza:
13%

8

Olvass utána, hogy a menhelyek is csak benti tartással adnak örökbe állatot, nem véletlenül.

Kint rengeteg baj, veszély érheti őket. Akkor a kutyát miért nem engeded ki az udvarról? Egyébként macskát is köteles vagy JOGSZABÁLY szerint portán belül tartani, azaz a telekrol nem kiengedni. Rengeteg jobbnál jobb leehtoseg van erre, ami biztonságos a cicanak, de a legtöbb ember számára a macska itthon fogyóeszköz, amiért nem kar, amire nem akarnak költeni…

máj. 24. 09:42
 13/70 anonim ***** válasza:
62%

12.

Ez kizárólag a fővárosban működhet így, itt vidéken semmilyen lehetőség nincs. Amikor már ki van építve a lehetőségek arzenálja, lehet elvárni is. Amíg nincs normális infrastruktúra, addig nomád macskatartás lesz.

Az én cicám van annyira intelligens, hogy ne menjen ki az útra, ne verekedjen nagyobbakkal közeleg is a tizedik születésnapja. A doki szerint kiváló állapotban van (pici túlsúly, de erőnléte, állóképessége, gyorsasága stb. mind kiváló)

máj. 24. 09:49
 14/70 anonim ***** válasza:
76%

"Olvass utána, hogy a menhelyek is csak benti tartással adnak örökbe állatot, nem véletlenül."

A menhelyek átestek már a ló túloldalára és itt most nem kifejezetten a kinti/benti tartásra gondolok. Egy kutya/macska örökbeadás már lassan bonyolultabb, mint egy gyerek örökbefogadása.

Egyébként pedig azért butaság a macskát összehasonlítanod a kutyával, mert a kutya sokkal hűségesebb állat; nyitott kapunál sem pattan meg, mint a macska, aki bármilyen kerítésen átugrik.

Egy éve lakunk falun, itt bizony mindenki macskája járja a falut, az erdőt, itt ez a szokás. Hogy jó vagy sem, az már más kérdés, mert bizony néha elüti őket az autó, de én már többször hallottam itt a faluban, hogy "a macskához nem szabad ragaszkodni, mert fogyóeszköz". Én sem értek vele egyet, nekem is nagyon fura ez a felfogás, hiszen Budapesten születtem és éltem több, mint harminc évig, ahol teljesen más a helyzet. Bár, hozzáteszem, a peremkerületek kertvárosaiban is ugyanaz a helyzet, ott is szabadon jönnek-mennek.

máj. 24. 09:56
 15/70 anonim ***** válasza:
63%
Ha tiszta a lakása nem zavar, de akinek több macskája van otthon, az mindig retkes, ahogy észrevettem.
máj. 24. 10:00
 16/70 anonim ***** válasza:
34%

15.

Az intő példa: https://www.youtube.com/watch?v=EXyrFdg5IIA

(Lehet lakásban is szarul tartani őket). Ha bazi nagy kert van és ivartalanított kandúrok, akkor maguktól se mennek messzire. (Legalábbis a mieink bőven megvannak a saját kert - szomszédnéni - macskás idős bácsi - hátsó paraszt (gazdálkodásból élő ember) szomszéd teleknégyesen.

máj. 24. 10:08
 17/70 anonim ***** válasza:
88%
Falun lakom,nem nagyon tartanak már macskát.Van,akinek fogyóeszköz,van,akinek nem.Nekem mindrn kutya,macska ivartalanítva van.Én sd szeretem,ha kijárnak az útra.Az ötből három magától jött.A másik kettő is jobban járt,hogy hozzám került.
máj. 24. 10:11
 18/70 anonim ***** válasza:
23%

14.

A menhelyek egyrészt a saját seggüket védik, másrészt a fészbúk térnyerése óta elkezdtek kicsit "celebeket" csinálni a talált macskákból, rendesen végigkövetve a macska felépülését és érezhetően kötődnek is hozzájuk a mentők, ráadásul benne van a pakliban, hogy 3 év múlva ASDASDASD123 nevű felhasználó megkérdezi, mi lett Mircivel azóta, valamelyik másik arc pedig viccből nekiáll kínai videókat linkelni, ahol épp macskát esznek (ez megtörtént velem, undorító volt - ezeket miért engedi a YT? Sokkal kisebb dolgokat tudnak törölni "szabályszegés"-t kiáltva)

máj. 24. 10:12
 19/70 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kutyám van, kutyás vagyok, de a macskákkal sincs bajom. Ha az állatok megférnek egymás mellett, illetve legfeljebb 2-3 macskáról lenne szó, még szimpatikus is lenne.

Számomra mindig is jó jel volt, ha valaki felelősséget vállal egy állatért. A mostani páromnak is van egy kutyája, illetve kettő gyíkja is van.

25/N

máj. 24. 10:26
 20/70 anonim ***** válasza:
100%
Esküvő is lehetne rögtön
máj. 24. 10:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!