Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek zavaró lenne, ha egy férfinak több macskája van?
Van egy nemrég mentett cicám és nagyon megkedveltem a macsekot és igyekszem mindent megadni a számára, jó körülmények között él, viszont tervbe van véve, hogy hozok még néhányat mellé, hogy ne legyen egyedül.
Kedvelem az állatokat nagyon és jó érzéssel töltött el, hogy megtudtam menteni ezt a kis jószágot. Jelenleg most nincs senki az életemben, de ismerkedésnél nem tudom mi lenne a reakció a másik fél számáról, ha ezt közölném vele. Titeket ez zavarna, ha egy férfinak több macskája lenne?
Akit zavar az elmehet a tudod hova ....
Nekem például nem kellene olyan társ aki nem szereti az állatokat.
A macskák pedig elég cukik.
Nekem is max 2 fér bele és legyenek bentiek. Akkor felelős állattartó.
Ha kinti macskás, akkor nem foglalkoznék vele.
Macskából engem 1db is zavarna. utálom a macskákat.
Más állat simán jöhet.
Cirmi, Kormi, Nyávi és Tappancs személyesen?
Amúgy ne akarj így "csajozni" nem fog működni. Csak akkor tartsd macskákat, ha amúgy ez a vágyad, felvállalva a lehetőségét, hogy csak ők lesznek neked a jövőben.
Szeretem ezt a kizárólag benti macska hozzáállást. Egy lakótelepen oké, de falun magyarázd már meg a macskának, hogy csak a kerítésig mehet 😃 Főleg, hogy ilyen helyeken a legtöbb macskás úgy lett macskás, hogy egyszer csak beállított egy macska a kertbe és azóta rendszeresen visszajár. (Panelból költöztem vidékre, itt egészen más a helyzet, mint pl. Budapesten)
Kérdező, szerintem nem hátrány ismerkedésnél, feltéve, ha a jövendőbeli társad is szereti a macskákat. Ha nem, akkor kicsit nehezebb a helyzet.
Egyébként nálunk a családban van egy fickó, igazi rosszfiús/macsós vállalkozó, aki pár éve befogadott egy sérült cicát. Hordta orvoshoz, egy vagyont költött rá és azóta is imádja, ahogyan a többi négyet is, akit befogadott mellé. Szóval vigyázz ezzel, elkap a hév és terjed, mint a tetoválás 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!