Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kis pocakom, de a fotókon nem látszik. Mennyire lehet ez zavaró egy férfinak?
Én 177 vagyok 81kg úgy hogy edzek.
Szerinted jól nézek ki?
...kèp nèlkül nehéz ugye.
Ne mások miatt fogyj , ha úgy érzed hogy nem érzed jól magad, akkor magad miatt.
Megsúgom, hogy az arc és az arànyos test jobban számít.
Csak viszonyításképpen írtam magasságot és kilót, hogy a kis pocaknál ne 162 centihez 80 kilóra gondoljatok.
Szeretnék majd járni edzeni, szerintem nekem inkább feszesítenem kellene, mintsem fogyni, úgy a hasammal sem lenne probléma. Csak mások a prioritások, de próbálok erre is majd időt szánni, csak van egy pár hobbim is, amikről nem szeretnék lemondani, ezek mellett dolgozom és tanulok is, szeretném, ha egy párkapcsolat is beleférne az életembe, és így nehéz összehangolni az egészet főleg úgy, hogy engem sajnos nem igazán kapcsol ki a sport, edzés, mivel a munkahelyemen is egésznap mozgásban vagyok.
Pont így vagyok ezzel én is. Én 170/55 és 170/65 között ingázom, kb két éves váltásokkal. De én vékonyan és husisabban is arányos vagyok és jol érzem magam mindkettővel. Nekem ami bevált, nem fáraszt és szivesen csinálom az a hastánc és egyéb táncok, amiket lehet egyedül is. Gyorsan viszi le a kilókat és feszesít, még ha ritkán csinálod is.
Bár a pasik a pici pocit észre sem veszik.Szerintem 100 kg körül kéne ezen aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!