Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kis pocakom, de a fotókon nem látszik. Mennyire lehet ez zavaró egy férfinak?
Nem igazán vagyok kompetens a témában, úgy értettem nem szeretnék direktbe fogyni, gondoltam a szövegkörnyezetből ez érthető.
Szia! Bocsi az offért (nem fiú vagyok :D) , de hátha segít. Nekem kb varázsütésre tüntette el a kis hájat a hasamról, most már teljesen lapos. És nem kell eljárnod sehová edzeni.
Ételérzékeny vagyok és anyagcsere betegségem van, és bizony nem mindig mondok le egy finomabb falatról, de a hasam megdagad olyankor. Hasra és derékra hízom a betegség miatt. Nem fogom szivatni magam csak azért állandóan, mert vannak férfiak, akik csak a lapos hasat fogadják el. Az ugye le van szarva, hogy amúgy diétázom és egészségesebben táplálkozom, mint a legtöbb ember és edzek is bőven, csak olykor megengedek magamnak olyan ételt is, ami élvezetes és sajnos nem szabadna, pl Karácsonykor.
Csak a külső számít egyeseknek, hiába vigyázol magadra és az egészségedre, úgyhogy szerintem magasról tojd le, hogy mi a véleménye néhány embernek a hasadról, csak egyél egészségesen és mozogj is rendszeresen. Egyébként van bőven férfi, akinek rendben van a poci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!