Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg a barátom, hogy szálljon be a költségekbe úgy hogy azt ne vegye támadásnak?

Figyelt kérdés

Szóval mindig nálam találkozunk, mert ő a szüleivel él.

Heti egyszer, max 2x nálam alszik, nálam fürdik (ő az a típus, aki egy órán át a 80 fokos vízben ül, én gyorsan letusolok), ha tél van fel kell húznom a fűtést mert ő nagyon fázós (nyáron a légkondit!) én készítek vacsorát amire én vásárolok be, én mosom a lepedőket, törülközőket stb.

Ez már tart kb. fél éve.

Szeretném megkérdni, hogy szálljon be, de eddig ha erre került a szó, mindig az volt a reakciója hogy "Beszállok majd a rezsibe", amiből a gyakorlatban semmi nem lett.

Mit csináljak? Nem akarom "megtámadni" azzal, hogy figyelj fizess, mert nem a stílusom, de ez a dolog egyre inkább feszültté tesz.

Én vagyok 25, ő 34.

2024. febr. 11. 16:27
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
Hosszútávon nem lesz jó, de egyenlőre mégis jobb, mint a semmi.
2024. febr. 13. 14:47
 52/55 anonim ***** válasza:
100%

51: De nekem ez átírja az egész kapcsolatot. Ha meglátom, hogy nem úgy viszonyul hozzám, mint szerelmi partnerhez, hanem mint az anyjához, akkor megkopna a vonzalmam.

Főleg, ha anyának szólít, vagy ilyesmi... volt erre példa.

volt, aki elsőre megmondta, hogy az első randi _nálam_ legyen, mert vásároljak be és főzzek rá. WTF? Mindezt azután, hogy eldicsekedett az ingatlanjaival és az értékes járműveivel és a keresetével.

2024. febr. 13. 14:51
 53/55 anonim ***** válasza:
73%

51

Jééézusom... tudod mit? Megérdemled. Tudod miért? Mert senki nem tart fegyvert a fejedhez, hogy márpedig ezt kell szeretni, és ha tetszik ha nem, neked tűrnöd kell.

Csak azt lehet kihasználni, aki hagyja.

2024. febr. 15. 11:09
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Ki vagy használva rendesen.

Mit tehetsz? Vagy hagyod magad használni minden téren tovább, vagy szakítasz vele. A te kezedben van a döntés.

2024. febr. 15. 16:06
 55/55 anonim ***** válasza:
100%

Jót mond a 22-es: "megmondod neki, hogy nyugodtan maradjon a mamahotelban, hozzád nem kell többet jönnie. Hidd el, egy ilyenért nem kár, egyáltalán nem vesz téged komolyan."

De ha neked így is megéri, hogy röhög rajtad és kihasznál, akkor ne panaszkodj.

2024. febr. 15. 20:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.