Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a barátom, hogy szálljon be a költségekbe úgy hogy azt ne vegye támadásnak?
Szóval mindig nálam találkozunk, mert ő a szüleivel él.
Heti egyszer, max 2x nálam alszik, nálam fürdik (ő az a típus, aki egy órán át a 80 fokos vízben ül, én gyorsan letusolok), ha tél van fel kell húznom a fűtést mert ő nagyon fázós (nyáron a légkondit!) én készítek vacsorát amire én vásárolok be, én mosom a lepedőket, törülközőket stb.
Ez már tart kb. fél éve.
Szeretném megkérdni, hogy szálljon be, de eddig ha erre került a szó, mindig az volt a reakciója hogy "Beszállok majd a rezsibe", amiből a gyakorlatban semmi nem lett.
Mit csináljak? Nem akarom "megtámadni" azzal, hogy figyelj fizess, mert nem a stílusom, de ez a dolog egyre inkább feszültté tesz.
Én vagyok 25, ő 34.
Még egy fillért nem láttál töle, de te vagy a sóher?
Megmondom én, hogy mi a te bajod: "Sokszor sokféleképpen próbáltam neki ezeket elmondani, hogy például alapnak kellene lennie."
Az, hogy próbáltad. Nem próbálni kell, hanem konkrétan a képébe mondani. Ha ezután sem látsz pénzt, akkor megmondod neki, hogy nyugodtan maradjon a mamahotelban, hozzád nem kell többet jönnie. Hidd el, egy ilyenért nem kár, egyáltalán nem vesz téged komolyan.
Nézd itt alapvető társadalmi problémák vannak! Te vagy a nő, és fiatalabb nála 9évvel!! Nehogy neki álljon feljebb?! Végre megtaláltam a 🤡 jelet!
Ne hagyd magad! Ez az ember nem szeret téged továbbá csak kihasznál, egy csövesveréb... férfi létére ezt játszani egy nővel! Vagy fizet vagy tipli, de egy okos nő mindig nála gazdagabb pasit választ, akihez Ő költözik oda... ez az élet rendje, cselekedj te is így! 34/N
Ez nagyon gáz.
A fűtést hagyd úgy, ahogy te jónak látod, ha fel akarná tekerni, akkor mondd meg neki, hogy vegyen fel még egy pulóvert, de a fűtés így marad, mivel ő nem fizet bele, te meg már nem bírod anyagilag eltartani. És eközben a kezébe nyomhatsz egy listát, hogy akkor menjen el bevásárolni, hogy legyen miből főzni. Vagy ha megy legközelebb, és kérdi mi a kaja (ne készülj semmivel), akkor kérdezz vissza, hogy mit vásárolt hozzá?!
De amúgy ezek játszmázások, én csak a hecc kedvéért mennék csak bele, egysuerűbb és jobb megoldás, ha simán csak közlöd vele, hogy bocsi, de férfival szeretnél kapcsolatot, nincs szükséged egy gyerekre, akit el kell tartanod.
N
34 évesen ultra gáz, hogy nem ad pénzt és még kinevet, hogy vizet adsz vagy az is drága?
wtf??? és még te ilyennél élsz és nem hagytad ott egyből...
"és azt mondta hogy sóher vagyok, zsugori "
Haha! Pont, hogy ő az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!