Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólnátok, hogy adjon a költségekbe?
Ha a párotok beköltözne az anyjáéktól az albérletetekbe és nem adna bele pénzt, mit szólnátok?
Gyakran vesz ő is kaját, de soha nem kérdezi meg, hogy beszáljon e a lakással kapcsolatos dolgokba, nem téma.
Nagyjából egyforma a keresetetek. Szólnátok érte, mennyi idő után?
Ő a férfi, ha ez számít.
Mi nem sokat matekoztunk, de más okok miatt nem kelt feszültséget, és szerintem hosszú távon kb ki is egyenlítődik majd.
Azt nehéz elképzelni hogy egy együtt élős párkapcsolatban kínos legyen bármi problémával előállni, a ma este épp alkalmas rá, hogy szólj neki, hogy egy elég nagy tétel sorsát jó lenn megbeszélni.
Persze, hogy bele kéne szállnia.
Ezt az összeköltözés előtt kellett volna tisztázni, ahogy előttem is írták.
Én mondjuk sajátból költöztem a (leendő) férjemhez, de nem volt kérdés, hogy kb. felezzük a költségeket (összeadtuk a havi fix kiadásokat, nagyjából feleztük a számlákat, a bevásárlásoknál pedig egyszer ő fizetett egyszer én).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!