Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Ha a párotok arra kérne üljetek le az asztalhoz mert fontos dolgot kell megbeszélni. És előjönne a gyerek témával, hogy márpedig ő gyereket szeretne még idén. Mit szólnátok?2016. máj. 20. 20:54
1/6 anonim válasza:
Ha feltud mutatni saját házat, saját autót(legalább egy jó bmw-t), kettőnknek havi 600 fölötti kereset, és mindketten kiéltük magunkat, jól nézünk ki, elégedettek vagyunk magunkal, tökéletes a kapcsolatunk, semmi veszekedés nincs, semmi jele hogy valaha elhagyna, akkor belemennék.
2/6 anonim válasza:
Persze az előbbi nekem kevés lenne, inkább külföld és kettőnknek legalább havi másfél milla kereset, hiszen egyetemet végzek és nem csóróként akarok élni, de 35 éves koromig szórakozni akarok emellett.
3/6 anonim válasza:
1-es
Milyen érdekes. Én pont a felsorolt esetben nem mennék bele semmiképp :)
4/6 anonim válasza:
Asszem az idénről már pont lekéstünk.
Amúgy ha ennyire nincs lekommunikálva, hogy mik a tervek, hogy elő lehet állni egy ilyen javaslattal, akkor ott valami nem jó.
5/6 anonim válasza:
Azt, hogy fel akarja venni a CSOK-ot.
6/6 anonim válasza:
Én 26 éves vagyok. Azt mondanám neki, hogy nem vetem el az ötletet, de mivel még csak 2 napja ismerjük egymást, ezért picit tegyük még félre ezt a témát :)
Ha mondjuk legalább olyan másfél, két éve együtt lennénk és érződik a kapcsolatban, hogy mindkettőnknek komolyak a szándékai akkor örülnék az ötletnek, bár az idei megvalósítást nem merném még megígérni szerintem :) De készüljünk rá és meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!