Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg a barátom, hogy szálljon be a költségekbe úgy hogy azt ne vegye támadásnak?

Figyelt kérdés

Szóval mindig nálam találkozunk, mert ő a szüleivel él.

Heti egyszer, max 2x nálam alszik, nálam fürdik (ő az a típus, aki egy órán át a 80 fokos vízben ül, én gyorsan letusolok), ha tél van fel kell húznom a fűtést mert ő nagyon fázós (nyáron a légkondit!) én készítek vacsorát amire én vásárolok be, én mosom a lepedőket, törülközőket stb.

Ez már tart kb. fél éve.

Szeretném megkérdni, hogy szálljon be, de eddig ha erre került a szó, mindig az volt a reakciója hogy "Beszállok majd a rezsibe", amiből a gyakorlatban semmi nem lett.

Mit csináljak? Nem akarom "megtámadni" azzal, hogy figyelj fizess, mert nem a stílusom, de ez a dolog egyre inkább feszültté tesz.

Én vagyok 25, ő 34.

2024. febr. 11. 16:27
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
94%

Ez elég nagy red flag a hosszútávú kapcsolat működés szempontjából, hogyha ez nem jön neki alapból, hogy neked költségeid vannak és ő kb csak "haszonélvezője" az egésznek.

Én összeírnék egy költségvetést, mondanám hogy üljünk le, itt van a papír, és itt van az összeg, ennyivel jó lenne ha beszállna, és kérdezd, hogy akkor utalod, vagy kp-ban szeretnéd adni és mikor, mert akkor úgy kalkulálsz a hónapra

2024. febr. 11. 16:37
 2/55 anonim ***** válasza:
89%

Mi a fene.

34 és szülőkkel él????

Engem ki néztek 29 évesen wtf?

Ennek nem lesz jó vége csak szólok előre.

Inkább add fel a kapcsolatot.

2024. febr. 11. 16:38
 3/55 BohócKolbász ***** válasza:
72%

Nem kell finomkodni. Tild a képe elé a számlákat, és közöld vele hogy innentől felesben fogja fizetni a számlákat. Azt is közöld vele hogy ez nem egy hotel vagy panzió. Mert nagyin úgy tűnik hogy téged semmibe vesz anyagi szempontból. Meg azért eléggé éretlen is, mert oké hogy a szüleivel él, de hogy anyagilag semmije nincs az gáz (kivéve ha frissen vált munkanélkülivé).

Legyél határozott vele. Addig nem lehet nálad amíg nem száll be a költségekbe. Persze hog nehéz lesz, de nem akarsz anyagilag belerokkanni a kapcsolatba.

32F

2024. febr. 11. 16:40
 4/55 anonim ***** válasza:
75%

"én mosom a lepedőket, törülközőket stb."

Vegyen/vigyen hozzád magának ágyat, kelengyét, és hordja haza mosni!

Ne a tiédet használja!

És vásároljon be ő!

2024. febr. 11. 16:50
 5/55 anonim ***** válasza:
86%
3: Hát ez az, ő is elvihetné a lányt egy hotelba, üdülőbe egy randira, nincs az sehol leírva, hogy a saját lakásába kell vigye.
2024. febr. 11. 16:52
 6/55 anonim ***** válasza:
91%
Pedig vegye csak támadásnak. Szóltál többször, ígérgetett és még mindig a lelkivilága miatt aggódsz?
2024. febr. 11. 16:55
 7/55 anonim ***** válasza:
83%
Nőként, hogyan értékelheted magadat annyira alul, hogy leálsz egy 34 éves mamahotelessel???? 😳😳😳 Atyaúristen! Eltartasz egy pasit! 👏
2024. febr. 11. 17:00
 8/55 anonim ***** válasza:
100%

Ha heti 1-2-szer nálad alszik, vegyünk 2-t, akkor az 8 alkalom/hó. Az akkor kb. a rezsi negyede lenne alsó hangon, amivel hozzájárul, + a kaja fele (ez is alsó hangon, mert ugye Te főzőcskézel, Te dolgozol vele.)

Szerintem simán mondd meg neki. Aztán ne hagyd, hogy továbbra is csak ígérgessen, hogy majd beszáll a rezsibe. Ha nem fogja fel, akkor ki kell tenni.

2024. febr. 11. 17:04
 9/55 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiszámolnám, mennyit költöttem rá és elé tenném, mondván, hogy ezt már korábban megbeszéltük,ideje realizálni. Elhiszem, hogy kényelmetlen, de ha ezt hagyod, még jobban ki fog használni. Hidd el,tudom miről beszélek.
2024. febr. 11. 17:09
 10/55 anonim ***** válasza:
93%
*Ezért* gáz a mamahotel. Lehet otthon elmosogat, ha anyuka rászól, de magától eszébe sem jut, hogy fizetnie kell, és mennyit fogyaszt.
2024. febr. 11. 17:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!