Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromhoz (ő a nő) költözni, de ő egy nagy családi házba lakik, mennyit kéne adjak neki a rezsibe, fenntartási költségekbe?
Nem vagyok otthon a témában, szüleimtől költözök hozzá. Amit otthon beleadtam az havonta összesen 8000 Ft volt. Nálunk se kert, se kertész nem volt, se gáz, csak villanyt és vizet használtunk. Azt mondta, meglepődnék mennyi a rezsi.
Van egy probléma is. A testvére külföldön él, havi 4-5 napot ott van nála és tőle nem kér pénzt. Nem szeretnèk a testvére helyett fizetni.
Köszönöm a gyors választ.
Akkor lebontatom vele napokra, mert úgy gondolom fizessen bele a testvére is, ne csak én. Én 50000 forintot nem költök el kajára se egy hónapban.
Rezsi, kaja, haztartasi cuccok...
A 8 ezer moge tegyel meg egy 0-at, es orulj, hogy nincs lakber, mert nem albiban laktok.
mi az hogy lebontatod vele napokra?
ekkora egy skotot mint te
Neked semmi közöd, hogy a tesója mit fizet, mivel nem közös a ház. Te fizeted a rád eső részt. Ha a vendég miatt több lesz a rezsi, akkor azt fizeti ő úgy is.
Nálunk a villany 15 ezer, víz és csatorna 12 ezer, gáz 30-60 között, minden más (internet, mobil) meg opcionális.
Bocs, de ha ennek a felét sem tudod kifizetni, akkor maradj anyádéknál. Halvány fingod sincs, hogy mennyi a kajád egy hónapban.
Ezért nem költözök össze olyan gyerekkel, aki soha egy percet sem volt önálló.
100nmes ház, 280 a fűtés évente, havi 17 a víz, 7 a net es tv, 12 a villany, 4 a kuka csatorna.
Annyira nem vészes, persze ritkán is vagyunk itthon és kevés kütyünk megy.
Nemtudom hány kiló vagy és hogy főzöl e, nekem kijött 25ből a kajám főzéssel 50 kiló vagyok, rendesen ettem mindig.
Férfiakra kb fejenként 40et kell számolni, plusz kajarendelés meg néha gyorskaja.
Ha pedig edz és figyel arra mit eszik, akkor havi 50, mert a kurmplistésztától vagy a paradicsomelevestől nem fognak felépülni az izmai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!