Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Páromhoz (ő a nő) költözni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromhoz (ő a nő) költözni, de ő egy nagy családi házba lakik, mennyit kéne adjak neki a rezsibe, fenntartási költségekbe?

Figyelt kérdés

Nem vagyok otthon a témában, szüleimtől költözök hozzá. Amit otthon beleadtam az havonta összesen 8000 Ft volt. Nálunk se kert, se kertész nem volt, se gáz, csak villanyt és vizet használtunk. Azt mondta, meglepődnék mennyi a rezsi.

Van egy probléma is. A testvére külföldön él, havi 4-5 napot ott van nála és tőle nem kér pénzt. Nem szeretnèk a testvére helyett fizetni.

2018. máj. 8. 01:38
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne harahudj de egyszobás lakásban még testvéremmel sem tudnék élni huszonévesen. Egy garzon kb egy párnak alkalmas nekiugrásnak. Nemhogy hárman élni benne.. meg oda barátnőt felvinni? A másik kettő addig bemegy a fürdőszobába vagy gyertyát tart ? 😂 Egyértelmű, hogy ő nem szívesen van nálatok..
2018. máj. 9. 19:01
 42/55 anonim ***** válasza:
Mondjuk... egyszobás lakás. Nem is értem, miért érezte magat feszélyezve. :D
2018. máj. 9. 19:58
 43/55 A kérdező kommentje:

Nem azt veszem zokon, hogy fizetnem kell, hanem azt hogy egy fél fizetést elkér, illetve el akar kérni.

Bezzeg a testvérét ingyen eteti, lakatja ott.

Megmondtam neki, ha ez nem változik, akkor én fogok szólni a testvérének, hogy nem ingyen van ott, amúgy se bír engem.

2018. máj. 9. 20:11
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
Lol. És még egyszer.
2018. máj. 9. 20:17
 45/55 anonim ***** válasza:
tuti troll vagy, ilyen hulye csak nem lehetsz...
2018. máj. 10. 00:23
 46/55 A kérdező kommentje:

Nem mindenki születik gazdagnak, örököl sokat.

Nekem megterhelő az általa kért összeg, ráadásul szerintem joggal bántja a csőröm a testvére, aki oda szokott jönni a nyakára. Ettől még nem vagyok troll.

2018. máj. 10. 00:44
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

A rokona, ráadásul fiatalabb. A te szüleid is azért kérnek ilyen keveset tőled, mert a családod.

Gondolom amúgy, ha pl kölcsön kell a csajnak, vagy valami, az öccse kisegíti, családnál ez így megy.

Ha galériás a lakás, annyira nem durva az az egy szoba gyerekkel(tinivel), de felnőtteknél azért ciki 3an egy szobában aludni..

Szólj nyugodtan a tesója miatt, ha egy csepp esze van, szakítani fog veled.

Nem tudom miből gondolod, hogy a csaj párjaként már a családjával vagy egy szinten.

Majd, ha megkéred a kezét/gyereket vállaltok és közös kasszán lesztek, akkor majd te is ugyanolyan jogokat élvezel, mint a tesója.

Mennyi idős vagy amúgy?

19?

2018. máj. 10. 06:23
 48/55 anonim ***** válasza:
100%

és majd tűzet raktok a nagyszoba közepén, hogy akarsz fűteni, ha csak gáz van???

egyszobába vinnéd a nőt? anyádék néznék ahogy dugtok???

az meg, hogy az Ő HÁZÁBA aki megy, neked semmi közöd.

ilyen hozzállással nem lesz nőd, az tuti.

2018. máj. 10. 08:57
 49/55 A kérdező kommentje:

Van nőm és nem vagyunk már tinik.

Vittem már haza lányt, és még senki nem nézte le a lakásunkat. Azt tudta, hogy mi nem vagyunk gazdagok. Az elején még szívesen jött át hozzánk. Meg lehet oldani, hogy ne legyenek a szülők mindig otthon. Galériát kialakítani nincs lehetőség, pedig jó ötlet lenne.

A fűtés téma az egyértelműen az ő, illetve a családja sara. Neki kell gazdaságosabb megoldás után néznie, ezt így inkorrektnek érzem velem finanszíroztatni.

Nekem mindegy, hogy kit hív meg, de azt ne az én kontómra tegye. Ha a testvére nála van 5 napot, arra kb. 10 ezer forintot kéne kérnie. Ha én hozok oda valakit, vele is kifizettetem a saját részét.

Én az együttélést úgy képzelem el, hogy ami fenntartási költsége van a háznak, azt felezzük, ami egyéb kell pl. kaja azt megoldjuk magunknak a lehető legolcsóbban mondjuk munkehelyről. De ami irreális és nem én akartam, hogy használjuk pl. gáz, azt nem vagyok köteles megtérìteni. Nekem ezzel hosszú távon anyagi kárt okozna, ezen felül tudhatja, hogy mennyit keresek és ki tudja számolni, hogy nekem ez tuti ráfizetés.

2018. máj. 10. 16:14
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
Vilagos. 5 nap tartozkodas 10 ezer, akkor 1 nap 2 ezer forint. Te ha bekoltozol, akkor ugye 30/31 napot fogsz ott elni. Az tehat, a sajat szamitasaid alapjan 60 ezer forint. Egyeb kerdes, szarragokam? :D
2018. máj. 10. 16:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!