Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor lehet elvárni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lehet elvárni hogy randin a nő is beszálljon a költségekbe?

Figyelt kérdés
Nem nagy dolgokra kell gondolni,kaja,pia,kis apróság,de kezd zavarni hogy mindig én fizetem,plusz utazok 40km-t oda és vissza....ti mit gondoltok errol?

2017. szept. 30. 01:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha többedszer mentek el pl étterembe, illene kifizetnie a részét. Bunkóság minden alkalommal tőled várni. Plusz az út is sok.

Mióta randiztok?

2017. szept. 30. 01:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért csináltok egyáltalán ilyen programokat. Általában, pont amiket te is említesz, csak csökkentik randi értékét.
2017. szept. 30. 02:16
 3/5 A kérdező kommentje:
2hete kb,a gond az hogy kicsit messze lakunk egymástól 60km....2es akkor miket kéne csinálnunk?!
2017. szept. 30. 02:37
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Sok randi + utazás után már elvárható lenne, hogy felvátlva fizessetek. Első pár alkalommal én elvárom, hogy a pasi fizessen, főleg, ha ő a kezdeményező fél, de nekem az jön le h már elég régóta találkozgattok. Ilyenkor már illene neki is.
2017. szept. 30. 11:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Kössz Sunshine, eddig a legertelmesebb válaszod amit olvastam tőled 😊😁,ment a zöld 😁
2017. okt. 1. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!