Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnéznéd ha a férjed megtagadná, hogy adjon a költségekbe mondván ő munka közben eszik és drága az üzemanyag amivel dolgozni jár?
2 gyerekünk van akiket etetni és ruházni kell, hitelünk, számláink...
A férjem úgy gondolja osszam csak be a saját keresetemet és fel van háborodva azon, hogy én szeretném ha hozzájárulna a költségekhez, mert miért akarom én az ő pénzét költeni.
Milyen költsegekbe? Rezsi és kajára gondol?
A 2 gyerek étkeztetésébe hogy gondolja hogy nem száll bele?
Sok dolog nem derült ki amit leirtal.
Számlákra, hitelekre, gyerekeinkre szerinte neki nem kell adnia pénzt.
Azzal érvel, hogy ő egész nap dolgozik akkor eszik, nincs is itthon így nem is fogyaszt semmit és drága az üzemanyag az autóba amivel dolgozni jár.
Te furák vagytok.
Ez a difi köztetek miért csak most jött elő?
De jó fej...
Mi is külön kasszán vagyunk, de amire a gyereknek szüksége van, meg a kaja költséget megfelezzük. Rezsit ő fizeti, mert az én házamban élünk. Ezenkívül mindenki maga fizeti az autója fenntartását, ruházkodását, ilyen olyan igényeit. Hitelünk hála égnek nincs.
Úgy van hölgyeim, éljen a válás és a női ego!
Váljunk-el, váljunk-el,...!
Mondjuk akkor hol vannak most a gyerekek érdekei? Régebben mindig olyan jó kis cilinderből előhúzott aduász volt, de azért az a 30 rongy havonta bőven megéri, ha elqrjátok a gyerekek egész érzelemvilágát.
És még mondjátok a házasságellenes kérdéseknél, hogy az válással fenyegetés egyáltalán nem általános és bevett dolog a nők eszköztárában...
Bravo.
Hogyhogy kozos kasszából külön kassza lett? Hogy jutottatok idaig?
Amugy nem hiszem, h egyaltalan nem eszik otthon, pl reggelizni vagy vacsorazni soha nem szokott kozosen a csalad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!